Χωρίς την παρουσία θεατών θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Χάποελ Χολόν (5/3, 20:45), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης του Basketball Champions League.
Όπως ενημέρωσε η Ένωση με σχετική της ανακοίνωση, ύστερα από υπόδειξη της διοργανώτριας αρχής, η αναμέτρηση χαρακτηρίζεται ως επικίνδυνη, με αποτέλεσμα να υπάρχουν «σοβαροί λόγοι ασφαλείας», κάτι που σημαίνει πως η παρουσία φιλάθλων θα είναι ανέφικτη.
Η ανακοίνωση της ΑΕΚ Betsson:
«H ΑΕΚ BETSSON BC ενημερώνει, ότι η αναμέτρηση με Χάποελ Χολόν, την Τρίτη (05/03, 20:45 ) στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων, θα διεξαχθεί «κεκλεισμένων των θυρών» με απόφαση του BCL.
H διοργανώτρια αρχή ως δικαιούται, έκρινε ότι συντρέχουν «σοβαροί λόγοι ασφαλείας» και με επιστολή της μάς ζητεί «να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα σε συνεργασία με τις αστυνομικές αρχές, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλότητα.
Ως εκ τούτου, ζητούμε την κατανόηση των κατόχων Εισιτηρίων Διαρκείας, και τους καλούμε ειδικά για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση να μην προσέλθουν στο Γήπεδο».
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Στο πρόσωπο του Αζεντίν Ουναΐ βλέπει ο Πεπ Γκουαρδιόλα τον αντικαταστάτη του σπουδαίου Μπερνάρντο Σίλβα στη Μάντσεστερ Σίτι, όπως αναφέρει ρεπορτάζ στο Μαρόκο.