Θεσσαλονίκη: Βρέφος κατάπιε αυτοκόλλητο και κόλλησε στον λάρυγγά του – Εσπευσμένα στο νοσοκομείο
Η Άμεση Δράση ειδοποιήθηκε από το ΕΚΑΒ πως ένα βρέφος έπρεπε να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, στη Θεσσαλονίκη
Γέφυρα ζωής στήθηκε από την Ελληνική Αστυνομία το μεσημέρι της Παρασκευής 1 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη για ένα βρέφος 10 μηνών από τη Βέροια που κατάπιε αντικείμενο.
Συγκεκριμένα, η Άμεση Δράση ειδοποιήθηκε από το ΕΚΑΒ πως ένα βρέφος έπρεπε να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, καθώς, σύμφωνα με το voria.gr, είχε καταπιεί αυτοκόλλητο το οποίο κόλλησε στον λάρυγγά του.
H κίνηση στη Θεσσαλονίκη είναι ιδιαίτερα αυξημένη σε όλες τις κεντρικές οδικές αρτηρίες της
Η Ελληνική Αστυνομίας παρέλαβε το ασθενοφόρο από τα Μάλγαρα στις 15:40 και κατάφερε να φτάσει στο νοσοκομείο στις 16:07.
Σημειώνεται πως λόγω της βροχής η κίνηση στη Θεσσαλονίκη είναι ιδιαίτερα αυξημένη σε όλες τις κεντρικές οδικές αρτηρίες της.
Ανάλογο περιστατικό και πριν από έναν μήνα στη Θεσσαλονίκη
Περιστατικό για την επείγουσα μεταφορά βρέφους σε νοσοκομείο με τη συνδρομή αστυνομικών της ΕΛ.ΑΣ σημειώθηκε ξανά και πριν από πριν περίπου έναν μήνα στη Θεσσαλονίκη.
Το αυτοκίνητο που μετέφερε το μωρό έπρεπε να διασχίσει την πόλη από τη μία άκρη στην άλλη και χάρη στη συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας, αυτό επετεύχθη μέσα σε περίπου 10 λεπτά.
Συγκεκριμένα, ένας πατέρας κάλεσε στο 100 προκειμένου να ζητήσει συνδρομή από αστυνομικούς για να μεταφέρει το μωράκι του άμεσα στο νοσοκομείο, με το αυτοκίνητό του.
Ξεκινώντας από την οδό Μοναστηρίου στο ύψος του ξενοδοχείου Grand Hotel Palace, αστυνομικοί της ομάδας «Ζ» και περιπολικά της Ελληνικής Αστυνομίας, σε άριστη συνεννόηση με το κέντρο της Άμεσης Δράσης και τον εκφωνητή του Κέντρου Επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ., άνοιξαν τον δρόμο στο αυτοκίνητο, στο οποίο βρισκόταν το βρέφος.
Η συμβολή τους αποδείχτηκε σωτήρια καθώς ο πατέρας κατάφερε να φτάσει στο Ιπποκράτειο ταχύτατα, όπου το ιατρικό προσωπικό πρόσφερε στο βρέφος τη φροντίδα που απαιτείτο.
- Τέλος οι εβδομαδιαίες προγνώσεις καιρού από την ΕΜΥ – Ποιος ο λόγος, η αιχμηρή ανάρτηση Κολυδά
- Γεραπετρίτης: Βλέπει «νίκες» στην εξωτερική πολιτική – Τι είπε για F 35 και casus belli
- Πώς αντέδρασε ο προπονητής της Νορβηγίας για τη spider-cam: «Η μπάλα πέφτει ευθεία από τον ουρανό» (vid)
- Άτυπη οικονομία: Εργαζόμενοι χωρίς δικαιώματα και προστασία – Πρωτιά της Ελλάδας
- Γιατί η Σοσάνα Ζούμποφ θεωρεί ότι η τεχνητή νοημοσύνη απειλεί τη δημοκρατία;
- Ασπρόπυργος: Πέθανε ένας από τους τρεις πολυεγκαυματίες από τη φωτιά
- ΠΑΣΟΚ κατά Μητσοτάκη: «Η εξωτερική πολιτική δεν μπορεί να λειτουργεί με αυτόματο πιλότο»
- Η FIFA πήρε θέση για το γκολ της Αγγλίας και την spider-cam: «Ο αισθητήρας δεν κατέγραψε κάποια επαφή»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442