Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκαια: Σκότωσε τον γαμπρό του γιατί τον θεωρούσε υπαίτιο για τον χωρισμό του

Νίκαια: Σκότωσε τον γαμπρό του γιατί τον θεωρούσε υπαίτιο για τον χωρισμό του

Σύμφωνα με πληροφορίες η πρώην σύζυγος του δράστη είχε μετακομίσει προσωρινά στο σπίτι του θύματος και της κόρης της

Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες του φονικού που έλαβε χώρα στην περιοχή της Νίκαιας, νωρίς το πρωί της Παρασκευής (1/3) με δράστη έναν 64χρονο και θύμα τον 39χρονο σύζυγο της κόρης του.

Υπενθυμίζεται πως αφού ο δράστης πυροβόλησε και σκότωσε τον 39χρονο, μέσα στο γκαράζ του σπιτιού του, έπειτα αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 64χρονος είχε στήσει καρτέρι στον γαμπρό του και τον περίμενε με την καραμπίνα στο χέρι. Μάλιστα φέρεται πως αυτό που όπλισε το χέρι του ήταν το γεγονός ότι τον θεωρούσε υπαίτιο για τον χωρισμό του.

Τραγικές φιγούρες έξω από το σπίτι οι γονείς και συγγενείς του 39χρονου

Ο δράστης μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης, είχε χωρίσει πρόσφατα από τη γυναίκα του, η οποία φιλοξενούνταν στο σπίτι της κόρης της και του γαμπρού της. Ο 64χρονος ενδεχομένως να πίστευε πως το ζευγάρι ήταν αυτό που έβαλε την —πρώην πλέον— γυναίκα του σε σκέψεις και προχώρησε στο διαζύγιο.

«Στέλιο, Στέλιο»

Την ίδια ώρα, οι σκηνές που εκτυλίσσονται έξω από το σπίτι της τραγωδίας ραγίζουν καρδιές. Οι γονείς του 39χρονου δεν μπορούν να συλλάβουν τα όσα έχουν συμβεί και πως το παιδί τους δεν είναι πια στη ζωή.

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες που τους δείχνουν να αγκαλιάζονται και να ξεσπούν σε κλάματα.

Όλα έγιναν στη μέση του δρόμου. Την Αστυνομία φέρεται να ειδοποίησε μία γυναίκα, χωρίς να είναι γνωστή η σχέση της με τους δύο άντρες.

Μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, κάνουν λόγο για ένα καλό και ήσυχο ζευγάρι που είχε αποκτήσει δύο παιδιά και δεν είχε απασχολήσει τη γειτονιά ποτέ.

Το σοκαριστικό έγκλημα έρχεται μία εβδομάδα μετά το αντίστοιχο φονικό στην Αγία Βαρβάρα, όπου και πάλι ένας 69χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον 57χρονο σύζυγο της κόρης του, καθώς πίστευε ότι δεν ήταν ευτυχισμένη στο πλευρό του.

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024