Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μανώλης Κονταρός και Βασίλης Τερλέγκας «βάζουν φωτιές» στη νυχτερινή πίστα του Cabana Live Stage

Μανώλης Κονταρός και Βασίλης Τερλέγκας «βάζουν φωτιές» στη νυχτερινή πίστα του Cabana Live Stage

Αν θέλεις να βιώσεις μια γνήσια λαϊκή βραδιά, το Cabana Live Stage σε περιμένει!

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Cabana Live Stage μπορείτε να απολαύσετε λαϊκά και κρητικά άσματα, καλή παρέα, μα πάνω από όλα φωνές που μιλούν απευθείας στην καρδιά.

Μέχρι τα ξημερώματα, το Cabana Live Stage με τους εξαιρετικούς μουσικούς του, υπόσχεται να σας κρατάει συντροφιά με γνήσια άσματα όπως «Σ’ αγαπάω αλλά», «Σεισμός», «Αγάπη, χαϊδεμένη μου» και «Εμείς μαζί δεν κάνουμε», τα οποία αποτελούν τις τελευταίες επιτυχίες του μεγάλου λυράρη από την Κρήτη

Ο Βασίλης Τερλέγκας, η Τζένη Κατσίγιαννη, ο Θεόδωρος Βερλής, παρέα με τον μοναδικό λυράρη Μανώλη Κονταρό βάζουν «φωτιά» στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, δημιουργώντας ένα λαϊκό στέκι για κάθε λαϊκή ψυχή.

Στην οδό Καυτατζόγλου 46, στο κέντρο της Αθήνας, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε και κρητική μουσική, με τον Μανώλη Κονταρό από τα Χανιά να εκπροσωπεί επάξια την παράδοση του τόπου του.

Ο σπουδαίος μουσικός καταφέρνει κάθε φορά να ταξιδεύει το κοινό στα κρητικά παραδοσιακά τραγούδια, στη μαγεία του ριζίτικου και στα μεθυστικά μονοπάτια του δημοτικού μας τραγουδιού.

Μέχρι τα ξημερώματα, το Cabana Live Stage με τους εξαιρετικούς μουσικούς του, υπόσχεται να σας κρατάει συντροφιά με γνήσια άσματα όπως «Σ’ αγαπάω αλλά», «Σεισμός», «Αγάπη, χαϊδεμένη μου» και «Εμείς μαζί δεν κάνουμε», τα οποία αποτελούν τις τελευταίες επιτυχίες του μεγάλου λυράρη από την Κρήτη.

Την παρέα συμπληρώνουν οι Αντώνης Λώκος, Κωνσταντίνα Στογιάννη και Αναστασία Κελεσίδη

Cabana Live Stage: Νυχτερινό κέντρο με ιστορία

Το Cabana live stage είναι ο γνωστός χώρος στις Τρεις Γέφυρες, που έχει φιλοξενήσει κατά το παρελθόν πολλά μεγάλα ονόματα κυρίως του λαϊκού ρεπερτορίου όπως οι Θέμης Αδαμαντίδης, Δημήτρης Κοντολάζος, Γιώργος Δασκουλίδης.

Τη σεζόν 2021 το κέντρο έχοντας ανανεωθεί πλήρως φιλοξένησε δύο τεράστια ονόματα, τον Αντύπα και τον Ζαφείρη Μελά σε ένα πρόγραμμα γεμάτο από λαϊκή διασκέδαση. Ακολούθησαν το 2022 ο Θέμης Αδαμαντίδης έχοντας στο πλευρό του τον Βασίλη Τερλέγκα και το 2023 ο Ζαφείρης Μελάς.

Τηλέφωνα επικοινωνίας για κρατήσεις:  210- 20133111 και 6977-933748

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024