Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός Κ19: Έτοιμα να γράψουν ιστορία τα «μωρά» του Συλαϊδόπουλου

Ολυμπιακός Κ19: Έτοιμα να γράψουν ιστορία τα «μωρά» του Συλαϊδόπουλου

Η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει τη Λανς για τους «16» του Youth League και θέλει να γράψει τη δική της ιστορία.

Ο Ολυμπιακός Κ19 είναι έτοιμος να γράψει ιστορία. Η ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου μετά την σπουδαία πρόκριση της επί της Ίντερ στη διαδικασία των πέναλτι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», αντιμετωπίζει τη γαλλική Λανς (15:00, Cosmote Sports 3) για τη φάση των «16» του UEFA Youth League.

Οι Ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν χθες (27/2) την προετοιμασία τους και αναμένεται να παρουσιαστούν πανέτοιμοι για την πολύ σημαντική αυτή αναμέτρηση, έχοντας ως στόχο φυσικά την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η αποστολή της ομάδας αποτελείται από τους: Σίνα, Έξαρχος, Κουράκλης, Κ. Κωστούλας, Τουφάκης, Τανούλης, Κουτσογούλας, Πρεκατές, Πνευμονίδης, Δαρβίρας, Κουτσίδης, Μουζακίτης, Παναγάκος, Χ. Κωστούλας, Δάμα, Αλαφάκης, Γατόπουλος, Λιατσικούρας, Μπάκουλας, Λώλης.

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος ανέφερε λίγο πριν την αναμέτρηση:

«Θεωρώ ότι η μέχρι τώρα πορεία μας ως Ακαδημία και γενικότερα ως σύλλογος, θα πρέπει να μας γεμίζει με χαρά και περηφάνια, τόσο για τα αποτελέσματα, αλλά πολύ περισσότερο για την εξέλιξη των παιδιών που διαθέτουμε.

Έχουμε μπροστά μας ακόμα ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι με αντίπαλο μια καλή και συμπαγής ομάδα όπως η Λανς, μια ομάδα που κατέκτησε την πρώτη θέση σε ένα δύσκολο όμιλο της διοργάνωσης και όπως έχω πει και σε παλαιότερες δηλώσεις αυτού του είδους τα παιχνίδια είναι που “μεγαλώνουν” και εξελίσσουν σε μεγάλο βαθμό ατομικά και ομαδικά τους παίκτες μας.

Είναι παιχνίδια που χρειάζονται τον μέγιστο βαθμό συγκέντρωσης και αποφασιστικότητας, στοιχεία που έχουμε αποδείξει ότι ως ομάδα τα διαθέτουμε και πρέπει να τα βγάλουμε και σε αυτόν τον αγώνα.

Το ότι θα αγωνιστούμε ξανά στο Καραϊσκάκης μπροστά στον κόσμο μας, μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο να καταφέρουμε να προκριθούμε στις οκτώ καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης και να συνεχίσουμε το ταξίδι μας στο θεσμό».

Sports in

Ξανά και ξανά: Η Marca «έντυσε» πάλι τον Μεντιλίμπαρ δαφνοστεφανωμένο έφηβο (pic)

Όπως με τη Φενέρ. Έτσι και με τη Βίλα. Η Marca επέλεξε τον ίδιο τρόπο για να συγχαρεί Ολυμπιακό και Μεντιλίμπαρ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024