Οι Μιλγουόκι Μπακς υποδέχθηκαν στο Ουισκόνσιν τους Σάρλοτ Χόρνετς και μια εντυπωσιακή εμφάνιση διέλυσαν της ομάδα της Βόρειας Καρολίνας με σκορ 123-85.
Η ομάδα του Ντοκ Ρίβερς δεν αντιμετώπισε κανέναν πρόβλημα και από τα μέσα της δεύτερης περιόδου «πάτησε γκάζι» χωρίς να κοιτάξει ποτέ ξανά πίσω της, φτάνοντας σε μια άνετη νίκη.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για τα «ελάφια» ήταν φυσικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, με τον Έλληνα σούπερ σταρ να σταματά στους 24 πόντους (8/13 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 7/8 βολές), έχοντας παράλληλα 8 ριμπάουντ και 1 ασίστ, μένοντας στο παρκέ για μόλις 24 λεπτά.
Ο γκαρντ της Παρί Ναντίρ Χίφι στην πρόβλεψή του για για το ποιες ομάδες που θα καταφέρουν να προκριθούν στο Final Four, αφήνει εκτός τους δύο «αιωνίους» του ελληνικού μπάσκετ.
LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ για την 34η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.