Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Εξαφανίζει την ταυτότητά σου» - Η μάχη της Shannen Doherty με τον καρκίνο

«Εξαφανίζει την ταυτότητά σου» – Η μάχη της Shannen Doherty με τον καρκίνο

Η ηθοποιός συζητάει με ειδικούς ζητήματα που αφορούν κυρίως τις γυναίκες ασθενείς.

Η Shannen Doherty προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει το κοινό για το ζήτημα του καρκίνου, συζητώντας με ειδικούς ζητήματα που αφορούν κυρίως τις γυναίκες ασθενείς.

Στο πρόσφατο επεισόδιό της από το podcast της «Let’s Be Clear», η 52χρονη μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο ο καρκίνος επέδρασε στη δική της λίμπιντο, χωρίς να διστάσει στιγμή να αποκαλύψει όλη την αλήθεια.

«Όταν ο καρκίνος πράγματι πειράζει τη λίμπιντό σου, όταν την εξαφανίζουν τα φάρμακα, το σεξ δεν είναι πια τόσο καλό», δήλωσε.

Πώς αντιδράει το σώμα – Οι συμβουλές γιατρού

Η Doherty, μετά που αρρώστησε για πρώτη φορά, το 2015, ζήτησε από τη φίλη της Anne Marie Kortright να την παραπέμψει σε κάποια γυναικολόγο με την οποία να μπορεί να το συζητήσει: Εκείνη της σύστησε την Dr. Sherry Ross.

Εκείνη τη χρονική περίοδο η Doherty ήταν ακόμα με τον πρώην σύζυγό της Kurt Iswarienko. «Δεν θέλω να ζει έτσι ούτε εκείνος», είχε πει η ηθοποιός, στην οποία η γιατρός αποφάσισε να δώσει ένα ερωτικό παιχνίδι για να πειραματιστεί με αυτό. «Νομίζω ότι έμεινε στην τσάντα μου για πάρα πολύ καιρό. Κοκκινίζω και που το λέω τώρα», εξομολογήθηκε η Doherty, χρόνια μετά το γεγονός.

«Η περιεμμηνόπαυση, η εμμηνόπαυση, το γήρας, όλα αυτά επιδρούν πάνω σου και όχι μόνο στην εξωτερική σου εμφάνιση, αλλά και στον τρόπο που το σώμα σου αντιδράει κι αισθάνεται. Αν προσθέσεις σε αυτό και τα φάρμακα για τον καρκίνο, καθώς και τη χημειοθεραπεία, αποπροσανατολίζεσαι εντελώς.»

Η ίδια τόνισε ότι το γεγονός ότι δεν μπορείς να αισθανθείς ο εαυτός σου και να κάνεις σεξ όπως θέλεις επιδράει και στην αυτοπεποίθησή σου: «Απλά εξαφανίζει την ταυτότητά σου».

Η ερωτική ζωή της Doherty

Η ηθοποιός χώρισε πρόσφατα από τον σύζυγό της, με τον οποίο ήταν μαζί 11 χρόνια. «Τα τελευταία δύο, ίσως και τέσσερα χρόνια, νιώθω σαν αγόρι. Νόμιζα ότι έμοιαζα με αγόρι. … Και το να αισθάνομαι έτσι δεν βοήθησε τη σχέση μου».

Η Doherty είπε ακόμα πως οι φίλοι της προσπαθούν να την παρακινήσουν να ξεκινήσει πάλι να βγαίνει ραντεβού και συγκεκριμένα η Kelly Ripa της είπε ότι «θα της βρει κάποιον». Η απάντηση της ηθοποιού ήταν «Στείλε μου ένα μήνυμα και είμαι μέσα». Και πολύ καλά κάνει.

Sports in

Λύγισαν τους Κλίπερς και πήραν προβάδισμα οι Μάβερικς (vid)

Σε ένα παιχνίδι πραγματική μάχη, καθώς είχε πέντε τεχνικές ποινές και δύο αποβολές, οι Μαβς επιβλήθηκαν των Κλίπερς και έκαναν το 2-1 στη σειρά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024