Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Shannen Doherty είναι μαχήτρια - «Παλεύει για τη ζωή της»

Η Shannen Doherty είναι μαχήτρια – «Παλεύει για τη ζωή της»

Η Shannen Doherty δίνει καθημερινά τον δικό της αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή.

Η Sarah Michelle Gellar μίλησε για τη «μαχήτρια» φίλη της Shannen Doherty εν μέσω της μάχης της με τον καρκίνο. «Είναι απίστευτη» δήλωσε η ηθοποιός από το «Buffy the Vampire Slayer» σε συνέντευξή της στο Access Hollywood.

«Όταν λένε πολεμίστρια, είναι πολεμίστρια. Ζει την κάθε ημέρα και παλεύει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Υπάρχουν σκαμπανεβάσματα και υπάρχουν μέρες που είναι πιο δύσκολες από άλλες. Και υπάρχουν και κάποιες ημέρες που είναι εύκολες, αλλά τα πάει περίφημα», συμπλήρωσε η Sarah Michelle Gellar.

Η Shannen Doherty διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού το 2015 και αποκάλυψε τον Ιούνιο πως η ασθένειά της είε εξαπλωθεί στον εγκέφαλο.

Η 52χρονη ηθοποιός του Beverly Hills 90210 μοιράστηκε αργότερα ένα βίντεο ενώ βρισκόταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι πριν από την επέμβαση.

Έχω μια μάχη για τη ζωή μου και την αντιμετωπίζω κάθε μέρα. Νομίζω ότι είμαι πραγματικά υπέροχη

«Είχα έναν όγκο στο κεφάλι που ήθελαν να αφαιρέσουν και να κάνουν βιοψία. Προσπαθώ να είμαι γενναία, αλλά είμαι τρομοκρατημένη» έγραφε χαρακτηριστικά η Shannen Doherty.

«Φοβόμουν όλα τα πιθανά άσχημα αποτελέσματα, ανησυχούσα για το αν θα αφήσω τη μαμά μου και πώς αυτό θα την επηρέαζε. Ανησυχούσα ότι θα έβγαινα από το χειρουργείο και δεν θα ήμουν πια ο εαυτός μου. Έτσι μπορεί να μοιάζει ο καρκίνος» σημείωνε η Shannen Doherty.

«Δίνω μια καθημερινή μάχη»

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στη μάχη της με τον καρκίνο κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο 90’s Con τον Σεπτέμβριο, λέγοντας στο κοινό ότι κλαίει συνεχώς.

«Έχω μια μάχη για τη ζωή μου και την αντιμετωπίζω κάθε μέρα. Νομίζω ότι είμαι πραγματικά υπέροχη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παρά τη συναισθηματική της φόρτιση, η ηθοποιός αστειεύτηκε για το πρόσφατο διαζύγιό της από τον τρίτο της σύζυγο Kurt Iswarienko. Το πρώην ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του τον Απρίλιο μετά από 11 χρόνια γάμου.

«Το άλλο μου επάγγελμα είναι να αρραβωνιάζομαι, να παντρεύομαι και να χωρίζω. Και το κάνω πολύ καλά αυτό» αστειεύτηκε η ηθοποιός.

Η 46χρονη Sarah Michelle Gellar βρισκόταν στο πλευρό της καθ’ όλη τη διάρκεια της ασθένειάς της.

Ήταν πίσω στο 2016 που μοιράστηκε μια selfie με την πρωταγωνίστρια του «Charmed», αποκαλώντας τη μούσα.

«Πάντα έλεγα ότι είναι μία από τις πιο πιστές φίλες που έχω γνωρίσει και τώρα που αντιμετωπίζει το πιο δύσκολο ταξίδι της ζωής της, το μοιράζεται με φίλους που δεν έχει ποτέ γνωρίσει με την ελπίδα να βοηθήσει άλλους ανθρώπους που περνούν τον ίδιο αγώνα» έγραφε χαρακτηριστικά.

Sports in

Η αποκάλυψη του Ιωάννη

Ο Παπαπέτρου ήταν ο παίκτης-κλειδί στη σειρά με τη Μακάμπι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024