Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στέλνουν όλοι ευχές στην Κέιτ - Η μυστηριώδης απουσία του πρίγκιπα Γουίλιαμ για «προσωπικούς λόγους»

Στέλνουν όλοι ευχές στην Κέιτ – Η μυστηριώδης απουσία του πρίγκιπα Γουίλιαμ για «προσωπικούς λόγους»

Μετά τη μυστηριώδη απουσία του πρίγκιπα Γουίλιαμ από το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας έστελναν ευχές στην Κέιτ Μίντλετον.

Μετά τη μυστηριώδη απουσία του πρίγκιπα Γουίλιαμ για προσωπικούς λόγους από το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας έστειλαν τις ευχές τους στην πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ επρόκειτο να παραστεί στο μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ο οποίος ήταν νονός του, αλλά έκανε πίσω την τελευταία στιγμή.

Αυτό σήμαινε ότι η βασίλισσα Καμίλα ήταν το ανώτερο μέλος της βασιλικής οικογένειας που παρευρέθηκε στη λειτουργία στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Windsor, καθώς απουσίαζε και ο βασιλιάς Κάρολος, η θεραπεία του οποίου για τον καρκίνο συνεχίζεται.

Δεν έχει καταστεί γνωστό αν η απουσία του διαδόχου του θρόνου σχετιζόταν με την ανάρρωση της πριγκίπισσας της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στην κοιλιακή χώρα τον περασμένο μήνα. Οι βασιλικές πηγές ωστόσο επιμένουν ότι τα πάει καλά στο σπίτι.

Η τελευταία φορά που εθεάθη ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ήταν στα βραβεία BAFTA στις 18 Φεβρουαρίου, ενώ η Κέιτ Μίντλετον δεν έχει εμφανιστεί από τα Χριστούγεννα στο Sandringahm.

Η Κέιτ Μίντλετον υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην Κλινική του Λονδίνου στις 17 Ιανουαρίου.

«Είναι υπέροχο να ακούς ότι η Κέιτ Μίντλετον τα πάει καλά»

Οι αναφορές πως η Κέιτ Μίντλετον τα πηγαίνει καλά προκάλεσαν ανακούφιση στους θαυμαστές της, οι οποίοι στέλνουν τις ευχές τους καθώς συνεχίζει την πολύμηνη ανάρρωσή της.

«Είναι υπέροχο να ακούς ότι η Κέιτ Μίντλετον, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, τα πάει καλά» σημείωσε ένας χρήστης στο Twitter.

«Διασκεδαστική, προσγειωμένη και όμορφη γυναίκα. Ανυπομονώ λοιπόν για το πότε θα επιστρέψει στα βασιλικά της καθήκοντα όταν είναι έτοιμη» ανέφερε άλλος χρήστης στα social media.

«Χαίρομαι που ακούω ότι η Κέιτ Μίντλετον τα πάει καλά. Την ημέρα που θα επιστρέψει (όταν θα είναι έτοιμη), θα σπάσει το διαδίκτυο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ανυπομονώ για αυτό», υπογράμμισε άλλος χρήστης στα social media.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024