Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέος αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν ο Μαξ Έμπερλ

Νέος αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν ο Μαξ Έμπερλ

Πιάνει δουλειά από την… άνοιξη.

Σε νέες μεγάλες αλλαγές στο οργανόγραμμά της προχωράει η Μπάγερν Μονάχου, ανακοινώνοντας τη Δευτέρα (26/2) εντελώς αιφνιδιαστικά την πρόσληψη του Μαξ Έμπερλ στη θέση του αθλητικού διευθυντή του κλαμπ.

Ο 50χρονος Έμπερλ θα αναλάβει… καθήκοντα απ’ την 1η Μαρτίου και είναι το δεύτερο υψηλόβαθμο στέλεχος που προσλαμβάνει τους τελευταίους μήνες απ’ τη Λειψία, μετά τον νυν τεχνικό διευθυντή των Βαυαρών, Κρίστοφερ Φρόιντ, ο οποίος εντάχθηκε στις αρχές της εφετινής περιόδου.

Το συμβόλαιο του Έμπερλ, ο οποίος εργάστηκε στο παρελθόν ως αθλητικός διευθυντής και στην Γκλάντμπαχ από το 2008 έως το 2022, θα έχει χρονικό ορίζοντα μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2027.

Εφτά παίχτες στην «μαύρη λίστα»

Ολικό «λίφτινγκ» στο ρόστερ της για την επόμενη σεζόν ετοιμάζει η Μπάγερν Μονάχου, η οποία έχει δημιουργήσει μια «μαύρη λίστα» με τους υποψήφιους για αποχώρηση το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το γερμανικό Kicker, εφτά παίχτες δεν υπολογίζονται από τους Βαυαρούς εν όψει της νέας σεζόν, με τον νέο αθλητικό διευθυντή του συλλόγου Μαξ Έμπερλ, να καλείται να βρει λύση για την αποδέσμευσή τους.

Οι πρώτοι δύο παίκτες που θα αποχωρήσουν από τον γερμανικό σύλλογο, είναι ο δεξιός μπακ Μπούνα Σαρ, ο οποίος δεν κατάφερε να γίνει αξιόμαχο μέλος του ροτέισον , και ο επιθετικός Έρικ Μαξίμ Τσούπο-Μότινγκ , ο οποίος ήταν πάντα αναπληρωματικός, αν και είχε καλές στιγμές στην τετραετή παρουσία του στην Μπάγερν. Αμφότεροι μένουν ελέυθεροι το καλοκαίρι και τα συμβόλαιά τους δεν θα ανανεωθούν.

Ο Έρικ Ντάιερ, ο οποίος ήρθε στο Μόναχο ως δανεικός τον Ιανουάριο, δεν θα παραμείνει στην Μπάγερν αφού η διοίκηση δεν είναι διατεθειμένη να τον αγοράσει.

Οι Αλφόνσο Ντέιβις και Τζόσουα Κίμιχ είναι προς παραχώρηση με αρκετές ευρωπαϊκες ομάδες να έχουν δείξει το ενδιαφέρον την απόκτησή τους. Τέλος, Ματάις ντε Λιχν και Νουσαί Μαζραουί δεν έχουν πείσει με την απόδοσή τους, ενώ οι ίδιοι δεν είναι ευχαριστημένοι από τον σύλλογο και θα ψάξουν τον επόμενο σταθμό στην καριέρα τους.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024