Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απάντηση Χρηστίδη στον Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ: Tο περιστατικό που περιγράφει είναι στην φαντασία του

Απάντηση Χρηστίδη στον Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ: Tο περιστατικό που περιγράφει είναι στην φαντασία του

Η πρωτοφανής στοχοποίηση της οικογένειας μου ξεπερνά κατά πολύ τα ανεκτά όρια της πολιτικής αντιπαράθεσης», λέει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Στη χυδαία επίθεση και στοχοποίηση του από τον αρχιμανδρίτη του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης, Σεραφείμ, απαντά ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης. Ο Σεραφείμ καταφέρθηκε κατά του βουλευτή με αφορμή τη θετική ψήφο του στο νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών.

«Η στοχοποίηση της οικογένειας μου ξεπερνά τα όρια της πολιτικής αντιπαράθεσης.

Ως άνθρωπος, πρώτα και πάνω από όλα, έχω μάθει στη ζωή μου, να σέβομαι κάθε άποψη, όσο αντίθετη και αν είναι με αυτά που εγώ υποστηρίζω και για τα οποία πάντα μάχομαι και πολιτεύτομαι είτε εντός, είτε εκτός Κοινοβουλίου.

Η πρωτοφανής, όμως, στοχοποίηση της  οικογένειας μου, συνοδεία μάλιστα φωτογραφίας απο το μαιευτήριο, είναι ένα όριο που ξεπερνά κατά πολύ τα ανεκτά όρια της πολιτικής αντιπαράθεσης» αναφέρει ο Παύλος Χρηστίδης.

Διαψεύδει τον Αρχιμανδρίτη

Όσον αφορά την αναφορά που έγινε για την εκδήλωση για την κοπή της πίτας των Αρκάδων σημειώνει πως «το περιστατικό που περιγράφει ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ, είναι μόνο στην φαντασία του, αφού απο την εκδήλωση (..) αποχώρησα, για να πάω σε άλλη κοινωνική υποχρέωση, δεν με πλησίασε ποτέ κανένας ιερέας, να μου πει το οτιδήποτε και το κλίμα με τους πάντα φιλόξενους Αρκάδες ήταν κάτι παραπάνω απο εξαιρετικό, κάτι που μπορούν να επιβεβαιώσουν εκατοντάδες που ήταν παρόντες».

Ευχαριστίες στον πρόεδρο και την παράταξη από τον βουλευτή Β3΄ Νοτίου Τομέα Αθηνών του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής

Στο αξιακό μου σύστημα δεν χωρούν αποκλεισμοί, συνεχίζει ο Π. Χρηστίδης, «ούτε εκείνων που πρέπει να αναγνωριστούν από την Πολιτεία τα δικαιώματα τους, ούτε εκείνων που θέλουν να συμμετέχουν στην Εκκλησία μας, που σε κάθε περίπτωση είναι πυλώνας της κοινωνικής ιστορίας και συνοχής στη χώρα».

Καταλήγει ευχαριστώντας τον πρόεδρο και την παράταξη του για την ανακοίνωση, «απέναντι στην αδιανόητη επίθεση που εξαπέλυσε ο Αρχιμανδρίτης στην οικογένεια μου», εύχεται «να είμαι το μοναδικό θύμα – εκπρόσωπος του Κοινοβουλίου απέναντι σε τέτοιες μισαλλόδοξες συμπεριφορές» και τονίζει πως «η Νάντια και εγώ νιώθουμε την ανάγκη, να σας ευχαριστήσουμε για όλη την έμπρακτη στήριξη προς τα πρόσωπα μας και την οικογένεια μας».

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024