Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κορινθία: «Θα το τρελάνουν το παιδί μου» λέει ο 45χρονος παλαιοχριστιανός

Κορινθία: «Θα το τρελάνουν το παιδί μου» λέει ο 45χρονος παλαιοχριστιανός

«Απείλησε ένας αστυνομικός το παιδί ότι αν τρέξει να φύγει, θα το πυροβολήσει», ανέφερε ο 45χρονος

Στο νοσοκομείο «Παίδων» όπου βρίσκεται φυλασσόμενος ο 15χρονος γιος του, βρέθηκε ο 45χρονος παλαιοχριστιανός, που έμενε με την οικογένειά του σε λαγούμι στην Κορινθία, την ώρα, που νέα στοιχεία για την πολύκροτη υπόθεση έρχονται στο φως.

Ο 45χρονος παλαιοχριστιανός μίλησε για τις συνθήκες κράτησης του παιδιού και για τη γυναίκα του, Σεβαστή, η οποία παραμένει εξαφανισμένη.

«Πάνε το παιδί μου αγκαζέ στην τουαλέτα»

«Δύο αστυνομικοί πάνοπλοι φυλάνε τον γιο μου και τον πάνε αγκαζέ στην τουαλέτα, ένα 15χρονο παιδί θέλουν να το διαλύσουν. Τι ρεβανσισμός είναι αυτός, παραπέμπει σε άλλα καθεστώτα. Δεν τον προφυλάσσουν έτσι, αλλά θα τον τρελάνουν» είπε αρχικά ο 45χρονος, ενώ σε ερώτηση για τη σύζυγό του, σχολίασε: «Eυτυχώς που κρύφτηκε εκεί που κρύφτηκε γιατί διαφορετικά θα είχαμε τέσσερα παιδιά εδώ (στο Παίδων) που είναι και πιο μικρά. Τα άλλα τα παιδιά είναι πιο μικρά. Φανταστείτε να είχαμε ένα 5χρονο να το συνοδεύουν αστυνομικοί για να πάει στην παιδική χαρά. Ανήκουστα πράγματα».

Για το γεγονός πως δεν έχει καταφέρει ακόμα να δει τον γιο του, είπε: «Προφανώς δεν ήθελαν να πάω να δω την κατάσταση για να μην τους καταγγείλω. Απείλησε ένας αστυνομικός το παιδί ότι αν τρέξει να φύγει, θα το πυροβολήσει. Αυτά μου τα είπε η κόρη μου που συνοδεύει το παιδί μέσα και κατάλαβα γιατί δεν με αφήνουν ούτε να επικοινωνήσω μαζί του. Εδώ μιλάμε για συνθήκες Κολομβίας. Ο ρεβανσισμός της αστυνομίας, όλο τον ανδρισμό και τον επαγγελματισμό της θα τον βγάλει σε ένα 15χρονο παιδί;».

Τα νέα στοιχεία – Τι είπε η σύζυγος του παλαιοχριστιανού

Σύμφωνα με την ίδια εκπομπή, το βρέφος της οικογένειας των παλαιοχριστανών δεν έχει δηλωθεί στο ληξιαρχείο. Ειδικότερα, αναφέρθηκε ότι «από συνδυαστικές αναζητήσεις στην εφαρμογή διαλειτουργικότητας δημοσίου τομέα δεν υπάρχουν αποτελέσματα για το συγκεκριμένο τέκνο».

Αναφορά στην εκπομπή, έγινε και στο πρόσωπο του πατέρα Κλεομένη, ο οποίος φέρεται κατά τα όσα είπε ο 45χρονος στις αστυνομικές αρχές να είναι ο πατέρας του εγγονού του, (και γιου της 22χρονης κόρης του).

Την ίδια στιγμή, τον φόβο της για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η οικογένειά της, εξέφρασε η σύζυγός του παλαιοχριστιανού, Σεβαστή.

«Φοβάμαι για εμένα και την οικογένειά μου, η κατάστασή μου είναι κρίσιμη και δεν τη σέβεται κανείς. Το μυαλό μου είναι στον γιο μου που είναι μόνος του και δεν μπορώ να τον βοηθήσω. Περιμένω τη δίκη για να ξεκαθαρίσουν όλα και να τελειώνει όλο αυτό που βιώνει άδικα η οικογένειά μου. Θέλω να βρω την οικογένειά μου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024