Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώτα Φέστα: Έχω μετανιώσει για «όχι» που έχω πει σε δουλειές

Γιώτα Φέστα: Έχω μετανιώσει για «όχι» που έχω πει σε δουλειές

H Γιώτα Φέστα πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά «Το ναυάγιο».

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» και στη δημοσιογράφο Αφροδίτη Γραμμέλη έδωσε η Γιώτα Φέστα που πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά «Το ναυάγιο».

«Υποδύομαι την Λαμπρινή, μία μητέρα που το παιδί της έχει χαθεί και έχει διαπράξει και φόνο», είπε για τον ρόλο της στη μεγάλη παραγωγή του MEGA.

Η ηθοποιός αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής της και μίλησε για την απόφασή της να γίνει ηθοποιός, αλλά και την αντίδραση του πατέρα της. «Ο πατέρας μου δεν ήθελε να γίνω ηθοποιός και δεν μπορούσε να το διαχειριστεί. Ήμουν αρκετά διχασμένη επειδή δεν ήθελε να γίνω ηθοποιός. Το βλέμμα του υπήρχε πάντα, ασυνείδητα ό,τι κι αν έκανα. Λόγω του πατέρα μου αρνήθηκα πράγματα και φέρθηκα αρκετά συντηρητικά σε δουλειές».

Η Γιώτα Φέστα ανέφερε πως έχει μετανιώσει για «όχι» που έχει πει σε δουλειές, ενώ μίλησε και για την τηλεοπτική της απουσία. «Μου αρέσει η τηλεόραση, αλλά όχι πολύ, γιατί δεν έχω χρόνο. Είχα αποσυρθεί για κάποιο διάστημα από την τηλεόραση για προσωπικούς λόγους, αλλά και επειδή δεν είχα τρομερές προτάσεις. Τα τελευταία χρόνια άνοιξε η βεντάλια της μυθοπλασίας. Υπάρχει μία ευγένεια των ανθρώπων της τηλεόρασης και δεν είναι τυχαίοι οι άνθρωποι, που κάνουν τηλεόραση» τόνισε.

Τέλος, η ηθοποιός αποκάλυψε πως δεν της αρέσει να εκθέτει στην τηλεόραση την προσωπική της ζωή: «Δεν μπορώ εύκολα να εκθέσω την προσωπική μου ζωή ή τα αισθήματά μου στην τηλεόραση. Για αυτό εντυπωσιάζομαι όταν βλέπω ότι γίνεται τόσο συχνά. Και πρόσθεσε: «Eίναι ωραίο να έχουμε μία αθωότητα απέναντι στα πράγματα».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Sports in

Αυτός έκανε άνω – κάτω την Άστον Βίλα

Ο Αλβανός επιθετικός, Έρνεστ Μούτσι προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα της αγγλικής ομάδας και η Μπεσίκτας πλήρωσε δέκα εκατ. ευρώ στην Λέγκια για να τον αποκτήσει

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024