Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η αντίδραση της Έμα Στόουν όταν έχασε από τη Λίλι Γκλάντστοουν έγινε viral

Η αντίδραση της Έμα Στόουν όταν έχασε από τη Λίλι Γκλάντστοουν έγινε viral

Η Λίλι Γκλάντστοουν είναι η πρώτη αυτόχθονας ερμηνεύτρια που κερδίζει στην κατηγορία της. Η Έμα Στόουν είχε την καλύτερη αντίδραση όταν έχασε το βραβείο SAG από αυτήν.

Η Λίλι Γκλάντστοουν συνεχίζει να γράφει ιστορία στα βραβεία – και κανείς δεν φαίνεται να χαίρεται περισσότερο γι’ αυτήν από τη συνάδελφό της Έμα Στόουν.

Αφού έγινε η πρώτη γυναίκα αυτόχθονας που κέρδισε την κατηγορία της στις Χρυσές Σφαίρες τον περασμένο μήνα, η πρωταγωνίστρια του «Killers of the Flower Moon» συνέχισε το νικηφόρο σερί της στα βραβεία SAG 2024 – αυτή τη φορά, παίρνοντας το βραβείο για την εξαιρετική ερμηνεία από γυναίκα ηθοποιό σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Είναι, επίσης, η πρώτη αυτόχθονας ερμηνεύτρια που το καταφέρνει αυτό.

Ο ανταγωνισμός ήταν σκληρός, καθώς στις άλλες υποψηφιότητες περιλαμβάνονταν η Ανέτ Μπένινγκ για τη Nyad, η Κάρεϊ Μάλιγκαν για τον Maestro, η Μαργκότ Ρόμπι για την Barbie και η Έμα Στόουν για το Poor Things. Και ενώ όλες αποδέχτηκαν ευγενικά την ήττα, η αντίδραση της Έμα Στόουν ήταν υπερβολικά χαρούμενη. Σε ένα κλιπ που έγινε viral στο X, η Έμα φαίνεται να σηκώνεται από τη θέση της καθώς ξέσπασε ενθουσιασμένη σε χειροκροτήματα όταν ανακοινώθηκε η νικήτρια η Λίλι Γκλάντστοουν.

«Συνεχίστε να λέτε τις αλήθειες σας και συνεχίστε να μιλάτε ο ένας για τον άλλον»

Δείτε το βίντεο 

Η αληθινή ιστορία

Οι θαυμαστές επαίνεσαν την Έμα για τον ενθουσιασμό της, με έναν να γράφει: «Λατρεύω την εκστατική αντίδραση της Έμα Στόουν για τη Λίλι Γκλάντστοουν μετά την ήττα της στα βραβεία SAG». Κάποιος άλλος συμφώνησε, προσθέτοντας: «Η Έμα είναι πολύ όμορφη. Η καρδιά μου είναι τόσο γεμάτη αυτή τη στιγμή».

Παραλαμβάνοντας το βραβείο της, η Λίλι Γκλάντστοουν εκφώνησε έναν δυνατό λόγο, λέγοντας στους συναδέλφους της ηθοποιούς στο κοινό: «Είναι πραγματικά ένα δώρο που το κάναμε για να μαθευτεί η ιστορία. Αυτή είναι η νίκη. Είναι το να βρίσκομαι εδώ, είναι το να βρίσκομαι στο πλατό. Είναι το να λέμε την αληθινή ιστορία».

Και συνέχισε: «Είναι τόσο εύκολο να αποστασιοποιηθούμε. Είναι τόσο εύκολο να κλειστούμε, να σταματήσουμε να αισθανόμαστε, και όλοι μας συνεχίζουμε γενναία να αισθανόμαστε, και αυτό εξανθρωπίζει τα όντα. Αυτό βγάζει τους ανθρώπους από τις σκιές, φέρνει ορατότητα. Συνεχίστε να λέτε ιστορίες σε όλους σε αυτή την αίθουσα, σε όλους όσους παρακολουθούν στο εξωτερικό. Όσοι από εσάς δεν είστε ηθοποιοί αλλά έχετε φωνή, έχετε μια ιστορία που πρέπει να ακουστεί.

»Ευχαριστώ όλες τις συμπονετικές ψυχές σε αυτή την αίθουσα και όλους τους αφηγητές ιστοριών που βρίσκονται εδώ απόψε», κατέληξε η Λίλι, προσθέτοντας: «Συνεχίστε να λέτε τις αλήθειες σας και συνεχίστε να μιλάτε ο ένας για τον άλλον».

Δείτε το σχετικό βίντεο 

*Με στοιχεία από instyle.com

Sports in

Ο Ολυμπιακός με 2 νίκες, αλλάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Πόσο θα αλλάξουν οι συνθήκες για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, εάν ο Ολυμπιακός κάνει το «2 στα 2» στο Conference League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024