Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο βασιλιάς Κάρολος δεν θα δει τον Χάρι λόγω «φορτωμένου προγράμματος»

Ο βασιλιάς Κάρολος δεν θα δει τον Χάρι λόγω «φορτωμένου προγράμματος»

«Ελπίζω να τον δω σύντομα»

Ο πρίγκιπας Χάρι έφτασε σήμερα στη Βρετανία από την Καλιφόρνια, μόνος χωρίς την Μέγκαν Μαρκλ και τα παιδιά του, με σκοπό να παραστεί σε μια τελετή αύριο Τετάρτη στις 8 Μαΐου για την 10η επέτειο των αγώνων Invictus και ήλπιζε να δει και τον βασιλιά Κάρολο κατά την παραμονή του στο Λονδίνο.

Σύμφωνα όμως με την Daily Mail, ο πρίγκιπας Χάρι δεν θα συναντήσει τον βασιλιά Κάρολο λόγω του «φορτωμένου προγράμματος» του βασιλιά, αλλά όπως λέει: «Ελπίζω να τον δω σύντομα».

Ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα Χάρι δήλωσε:

«Σε απάντηση στις πολλές και συνεχείς εικασίες για το εάν ο Δούκας θα συναντηθεί ή όχι με τον πατέρα του κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτή την εβδομάδα, δυστυχώς δεν θα είναι δυνατό λόγω του πλήρους προγράμματος της Αυτού Μεγαλειότητας. Ο Δούκας φυσικά κατανοεί τις δεσμεύσεις του πατέρα του και τις διάφορες άλλες προτεραιότητες, ελπίζοντας να τον δει σύντομα».

Καμία συνάντηση για Γουίλιαμ και Χάρι

Ο πρίγκιπας Χάρι δεν αναμένεται να δει ούτε τον αδερφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ, ο οποίος έχει προγραμματιστεί να λείπει από το Λονδίνο Πέμπτη και Παρασκευή ή την Κέιτ Μίντλετον η οποία συνεχίζει την θεραπεία της για τον καρκίνο.

Ο πρίγκιπας Χάρι επέστρεψε στη Βρετανία σήμερα (07/05) για δεύτερη φορά μετά τη διάγνωση του βασιλιά Καρόλου με καρκίνο. Υπενθυμίζεται ότι ο Χάρι έκανε ένα σύντομο ταξίδι στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Φεβρουάριο, περνώντας περίπου 30 λεπτά με τον πατέρα του, ο οποίος μόλις είχε ξεκινήσει θεραπεία για καρκίνο.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ντέρμπι «αιωνίων» με στόχο την Ευρώπη

Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός κοντράρονται στην τελευταία αγωνιστική των play off, με φόντο την τρίτη θέση και την έξοδο στην Ευρώπη, λίγες μέρες πριν τους δύο τελικούς που έχουν…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024