Θήβα: Συγκλονίζουν οι γονείς του μωρού που πέθανε – «Δεν έπαιρνε ανάσα, του κάναμε μαλάξεις»
Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 11:00 της Κυριακής του Πάσχα, όταν η μητέρα αντιλήφθηκε ότι ο μικρός Μοχάμεντ 18 μηνών δεν είχε σφυγμό.
Μυστήριο καλύπτει τα αίτια θανάτου του μωρού 18 μηνών στη Θήβα ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα.
Το μικρό αγόρι άφησε την τελευταία του πνοή κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής προκειμένου να δοθούν απαντήσεις.
«Δεν κουνιόταν»
Οι γονείς του μωρού μίλησαν στον Alpha περιγράφοντας όλα όσα έγιναν το πρωί της Κυριακής.
«Ούτε η καρδιά του χτύπαγε, ούτε ανέπνεε», ανέφερε η μητέρα του, συμπληρώνοντας: «Το κοιτάω, δεν κουνιόταν. Τα μάτια του ήταν ανοιχτά, δεν κουνιόταν. Το κοιτάω, δεν έπαιρνε ανάσα, τίποτα και άρχισα και του έκανα στο κρεβάτι πρώτα μαλάξεις. Ξύπνησα τον άνδρα μου και πήγα μαζί με το μωρό μέσα και του είπα ‘δεν παίρνει οξυγόνο’».
«Το έβαλα εκεί και άρχισα να προσπαθώ να του δώσω οξυγόνο», είπε ο πατέρας του παιδιού, προσθέτοντας: «Η γυναίκα μου πήρε το τηλέφωνο και άρχισε να καλεί ασθενοφόρο κι εγώ άρχισα να του κάνω μαλάξεις, αλλά κατέληξε».
Στο νοσοκομείο
Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 11:00 της Κυριακής του Πάσχα, όταν η μητέρα αντιλήφθηκε ότι ο μικρός Μοχάμεντ δεν είχε σφυγμό.
Άμεσα στο σπίτι της οικογένειας έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε το άτυχο νήπιο κάνοντας προσπάθεια καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης.
Το βρέφος διακομίστηκε αρχικά στο Νοσοκομείο της Θήβας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατέστη δυνατό να επανέλθει στη ζωή.
- Ρωσία: Πυρκαγιά σε βιομηχανική ζώνη εξαιτίας ουκρανικής επίθεσης με drones
- Κύπρος: Το προσχέδιο Ολγκίν για λύση του Κυπριακού αποκαλύπτει η Independent
- Μεξικό: Τουλάχιστον 10 νεκροί σε τροχαίο με ακινητοποιημένα οχήματα λόγω προηγούμενης σύγκρουσης
- Συρία: Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του νέου διορισμένου κοινοβουλίου
- Κουφονήσια: Συνέλαβαν τον κυβερνήτη πλωτού αναψυκτηρίου
- Πετρέλαιο: Αλμα των τιμών εν μέσω των συνεχιζόμενων εχθροπραξιών ανάμεσα στο Ιράν και τις ΗΠΑ
- Ιράν: Τα πλήγματα των ΗΠΑ «εκμηδένισαν» τις διπλωματικές προσπάθειες των τελευταίων μηνών
- Ισπανία: Στους 13 οι νεκροί από την πυρκαγιά στην Αλμερία – Βρετανίδα υπέκυψε στο νοσοκομείο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442