O Ράμος γλίτωσε στο 97′ την Παρί από το κάζο (1-1)
Η Ρεν βρέθηκε αγκαλιά με το «διπλό» στην έδρα της Παρκ ντε Πρενς, ωστόσο οι Παριζιάνοι με «λυτρωτή» τον Γκονσάλο Ράμος απέσπασαν την ισοπαλία (1-1) στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων
Γλύτωσε τα χειρότερα αλλά επέστρεψε στις γκέλες η Παρί Σεν Ζερμέν. Μετά από τρία σερί τρίποντα, οι Παριζιάνοι έμειναν στην εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Ρεν στην 23η αγωνιστική της Ligue 1, σώζοντας μάλιστα τον βαθμό στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.
Παρ’ όλα αυτά, η γκέλα δεν ήταν «ηχηρή» στην πορεία των Παριζιάνων προς τον τίτλο, μιας και η ομάδα του Λουίς Ενρίκε παρέμεινε στο +11 από τη 2η Μπρεστ.
Η πρωταθλητές Γαλλίας είχαν την κατοχή αλλά δεν μπόρεσαν να τη μετουσιώσουν δημιουργικά και προβλημάτισαν με την εικόνα τους. Η ομάδα από την Βρετάνη δικαιώθηκε για το πλάνο της να χτυπήσει στην κόντρα και στο 33′ ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με φανταστικό τελείωμα του Αμινέ Γκουιρί.
Το «πρόσωπο» της Παρί δεν άλλαξε ιδιαίτερα και στο 65′ ο Ενρίκε τράβηξε τα βλέμματα κάνοντας αλλαγή τον Κιλιάν Εμπαπέ, για να περάσει στη θέση του τον Γκονσάλο Ράμος.
Ο Πορτογάλος πάντως τον έβγαλε ασπροπρόσωπο, αφού στο 97′ κέρδισε το πέναλτι και ευστόχησε από την άσπρη βούλα γλιτώνοντας – τουλάχιστον – την ομάδα του από την εντός έδρας γκέλα.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Η αποστολή της Άρσεναλ στον τελικό του Champions League, κόντρα στην Παρί, θα είναι κάτι παραπάνω από δύσκολη και ο Αρτέτα ψάχνει τρόπους για να αιφνιδιάσει τους Παριζιάνους
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Εργκίν Αταμάν ενόψει του Game 4 με τη Βαλένθια τοποθετήθηκε μέσω γραπτής δήλωσης, χωρίς να μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου.