Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καλαμάτα – Ολυμπιακός Β’ 1-0: Διαιτητής και Μπαράλες τον ανάγκασαν σε ήττα (vid)

Καλαμάτα – Ολυμπιακός Β’ 1-0: Διαιτητής και Μπαράλες τον ανάγκασαν σε ήττα (vid)

Ο Μαλούτας μετέτρεψε το επιθετικό φάουλ του Μπαράλες σε πέναλτι για την Καλαμάτα, με τον έμπειρο φορ να ευστοχεί και να δίνει τη νίκη στην ομάδα του.

Ο Ολυμπιακός Β’ γνώρισε την ήττα από την Καλαμάτα με 1-0 για την 20η αγωνιστική του Νότιου Ομίλου στην Super League 2, χάρη στο ανύπαρκτο πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής Μαλούτας στο 63ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Μπαράλες έκανε επιθετικό φάουλ στον Μαυρουδή, όμως ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Αργεντίνος επιθετικός.

Πρώτη ήττα για τους ερυθρόλευκους μετά από πέντε ματς και της 15 Ιανουαρίου, όπου ηττήθηκε από τον Ιωνικό. Στην τέταρτη θέση με 32 βαθμούς η Καλαμάτα, η οποία πατάει γερά στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι-οφ.

Το ματς είχε λίγες φάσεις με τους φιλοξενούμενους να πατάνε καλύτερα στο γήπεδο και να χάνουν την πρώτη τους φάση στο 19′ με τον Μπρίνιτς έκανε το μακρινό σουτ και τον Κόβαλ να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Οι ερυθρόλευκοι είχαν τον έλεχγο του ματς, ωστόσό δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν άλλη καλή στιγμή.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Απόστολου Τερζή ανέβασε την απόδοσή της και απείλησε στο 57′, όταν ο Κατάλντι μέσα στην περιοχή έκανε την προβολή και ο Παπαδούδης απομακρύνει σωτήρια. Η επίμαχη φάση έγινε στο 63′, όταν ο Μπαράλες μάρκαρε αντικανονικά τον Μαυρουδή αλλά ο Μαλούτας καταλόγισε πέναλτι. Ο έμπειρος επιθετικός ευστόχησε κι έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

Στην συνέχεια, η ομάδα του Άριελ Ιμπαγάσα πίεσε για την ισοφάριση όμως δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια επικίνδυνη φάση για την εστία του Κοβάλ.

Καλαμάτα (Τερζής): Κοβάλ, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Στρούγγης, Καρασαλίδης, Κάτσε (59′ Τάτος), Κοζορώνης, Ματέους (46′ Κατάλντι), Ελιβέλτο (71′ Κωτσόπουλος), Πασάς, Μπαράλες (84′ Κωνσταντινόπουλος).

Ολυμπιακός Β (Α. Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Μπα, Βλαχομήτρος, Μπαγκαλιάνης, Κουτσίδης (84′ Αποστολόπουλος), Κεραμίδας (72′ Παπακανέλλος), Μαυρουδής (72′ Σγουρός), Μπρίνιτς, Ι. Ιμπαγάσα (64′ Κεϊτά), Σαπουντζής (84′ Πινακάς), Αργυρίου.

Δείτε το βίντεο:

Η ανάρτηση του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, Κώστα Καραπαπά, στα social media για το πέναλτι:

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024