Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υπέρ Κασσελάκη η Κυριακή Μάλαμα - «Πολιτική δολιοφθορά στον ΣΥΡΙΖΑ»

Υπέρ Κασσελάκη η Κυριακή Μάλαμα – «Πολιτική δολιοφθορά στον ΣΥΡΙΖΑ»

Η Κυριακή Μάλαμα έκανε λόγο για «πολιτική δολιοφθορά στον ΣΥΡΙΖΑ» για να φέρει χαμηλά ποσοστά και πρόσθεσε ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράψει χαμηλά ποσοστά θα είναι αποτέλεσμα της εσωστρέφειας

Σκληρή κριτική σε όσους συντηρούν την εσωστρέφεια και σε όσους αμφισβητούν την εκλογή αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ άσκησε η βουλευτής Χαλκιδικής και τομεάρχης Πολιτισμού του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριακή Μάλαμα.

Στην τοποθέτησή της ανέφερε ότι «στο Συνέδριο που είναι κρίσιμο θα αναμετρηθούμε με τον ίσκιο μας, θα πρέπει να βγούμε στην παραγωγή πολιτικής πρότασης, να τελειώνουμε με τον αρχηγισμό που κρύβουμε μέσα μας και να μιλήσουμε με τους πολίτες. Χθες το Συνέδριο ήταν γεμάτο με άδειες καρέκλες. Κουράστηκαν τα μέλη με τους ανταγωνισμούς για την επιρροή στα όργανα, κουράστηκαν να φτιάχνουν κόμματα και κομματάκια. Εκλέξαμε πρόεδρο στη βάση του καταστατικού που εμείς ψηφίσαμε. Οι παλιοί σύντροφοι που έχασαν ενώ είχαν ψηφίσει το καταστατικό και ενώ δεν είχαν αμφισβητήσει τη διαδικασία, έφυγαν χωρίς να αποδεχθούν την απόφαση των μελών, προβάλλοντας ότι διαφυλάσσουν τις καρέκλες της ιδεολογικής τους καθαρότητας».

«Δεν δεχόμαστε τον ψηφιακό μετασχηματισμό του κόμματος;»

Ακολούθως πρόσθεσε ότι «μας απογοήτευσαν μας εξέθεσαν αλλά θα κριθούν όπως θα κριθούμε όλοι μας. Τώρα σηκώθηκαν πάλι οι σημαίες της κομματικής ορθοδοξίας από κάποιους γιατί τους ενόχλησε το ερωτηματολόγιο. Δεν δεχόμαστε τον ψηφιακό μετασχηματισμό του κόμματος; Είναι τα στελέχη που θέλουν να έχουν τον τελευταίο λόγο σε όλα ή για να βρουν μία φαρδιά καρέκλα που να χωρά την φιλοδοξία τους».

«Ζητούν τώρα ευθύνη για τα χαμηλά δημοσκοπικά ποσοστά»

Η Κυριακή Μάλαμα, που πήρε θέση υπέρ του Στέφανου Κασσελάκη, έκανε λόγο για «πολιτική δολιοφθορά στον ΣΥΡΙΖΑ» για να φέρει χαμηλά ποσοστά και πρόσθεσε ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράψει χαμηλά ποσοστά θα είναι αποτέλεσμα της εσωστρέφειας.

Ρώτησε μάλιστα εάν εκείνοι που δεν έχουν απολογηθεί για τα χαμηλά ποσοστά των δημοτικών εκλογών ζητούν τώρα ευθύνη για τα χαμηλά δημοσκοπικά ποσοστά.

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024