Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βολές Κώστα Αρβανίτη σε Πέτρο Παππά και Γιάννη Ραγκούση - «Προσωπικές ατζέντες τέλος»

Βολές Κώστα Αρβανίτη σε Πέτρο Παππά και Γιάννη Ραγκούση – «Προσωπικές ατζέντες τέλος»

Ο Κώστας Αρβανίτης αναφέρθηκε στα ιδιωτικά πανεπιστήμια και τη θέση του Πέτρου Παππά - Έστειλε μήνυμα για τη σοσιαλδημοκρατία κατά του Γιάννη Ραγκούση

Ένταση σημειώθηκε ανάμεσα στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Κώστα Αρβανίτη και τον βουλευτή Κιλκίς του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Πέτρο Παππά.

Ο Πέτρος Παππάς κατά την ομιλία του εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στα στελέχη που αντιμάχονται τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Στέφανο Κασσελάκη, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «ο νέος πρόεδρος πήρε εντολή να τα αλλάξει όλα. Πέντε μήνες μετά είμαστε προ των πυλών μιας μεγάλης εσωστρέφειας. Επειδή δεν έγινε κατανοητή η πορεία ριζικής ανασυγκρότησης που πρέπει να ακολουθήσει το κόμμα μας».

«Να σου θυμίσω σύντροφε ότι η άποψη του κόμματος είναι όχι στα ιδιωτικά πανεπιστήμια»

Στην ομιλία του τόνισε ότι αντί το συνέδριο να ασχολείται με την παραγωγή θέσεων, «κάποιοι άλλοι επιλέγουν για εμάς να σκίσουν τις σάρκες μας και να τις δώσουμε βορά στους πολιτικούς μας αντιπάλους».

Ο επόμενος ομιλητής ήταν ο Κώστας Αρβανίτης, όπου εξαπέλυσε πυρά στον Πέτρο Παππά. Αρχικώς είπε ειρωνικά «τι ωραία που τα είπε ο σύντροφος ο Παππάς… τι ωραία» για να συνεχίσει λέγοντας «όμως να σου θυμίσω σύντροφε ότι η άποψη του κόμματος είναι «όχι στα ιδιωτικά πανεπιστήμια». Οπότε οι προσωπικές ατζέντες τέλος», αναφερόμενος σε παλαιότερες δηλώσεις του βουλευτή Κιλκίς για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια.

Μήνυμα και σε Ραγκούση

Ο Κώστας Αρβανίτης συνέχισε να είναι λάβρος κατά πάντων. «Όσοι θέλουν να πάνε στην Κεντροαριστερά να πάνε στον κ. Ανδρουλάκη», ανέφερε, σε ένα μήνυμα κατά του Γιάννη Ραγκούση, για να προσθέσει αργότερα «δεν είμαστε τσόντα σε μια σοσιαλδημοκρατική σούπα».

Σε άλλα σημεία της ομιλίας του ζήτησε το χειροκρότημα των συνέδρων για τους ανθρώπους της Παλαιστίνης, ενώ οι σύνεδροι σηκώθηκαν όρθιοι για να τον χειροκροτήσουν μετά την αναφορά του στη μητέρα θύματος των Τεμπών -όπως και όλων των μανάδων των 57 αδικοχαμένων ψυχών του σιδηροδρομικού δυστυχήματος- που βρίσκεται στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. «Venceremos», κατέληξε ο ευρωβουλευτής στην ομιλία του.

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα του In:

Στιγμιότυπο από την ένταση Κώστα Αρβανίτη – Πέτρου Παππά

Στιγμιότυπο από την ένταση Κώστα Αρβανίτη – Πέτρου Παππά

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024