Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα «καρφιά» της άλλης πλευράς στη Γεροβασίλη για τους «αρχηγίσκους» και η ανατροπή μετά την παρέμβαση Τσίπρα

Τα «καρφιά» της άλλης πλευράς στη Γεροβασίλη για τους «αρχηγίσκους» και η ανατροπή μετά την παρέμβαση Τσίπρα

Τοποθέτηση της Όλγας Γεροβασίλη πριν από την ηχηρή παρέμβαση Τσίπρα, που ανέτρεψε τα δεδομένα, υπενθυμίζει το άλλο «στρατόπεδο»

Σε εξέλιξη είναι οι σημερινές (24/2) εργασίες στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, με τα στελέχη που αντιτίθενται στη λογική και τις πρακτικές του Στέφανου Κασσελάκη να δείχνουν έτοιμα ν’ απαντήσουν στην πρόκληση «βρείτε μου αντίπαλο να πάμε σε κάλπες» την οποία τους έχει θέσει ο πρόεδρος του κόμματος.

Ως φαβορί για το αντίπαλο δέος σε μια εσωκομματική εκλογική διαδικασία εμφανίζεται η Όλγα Γεροβασίλη, η οποία έχει τη στήριξη του τέως προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα.

Δεν μπορεί να μην αναλάβει την ευθύνη η Όλγα Γεροβασίλη

Στελέχη της απέναντι όχθης, που στηρίζουν τον νυν πρόεδρο του κόμματος, θυμίζουν δηκτικά πως η Όλγα Γεροβασίλη έλεγε προ ημερών πως η ίδια δεν επιθυμεί ν’ αναλάβει την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

«Κάποιοι, μας είπαν ΄΄αρχηγίσκους΄΄. Εγώ, δεν θέλω να γίνω πρόεδρος. Εάν ήθελα, θα μπορούσα να το κάνω από το καλοκαίρι. Είμαι ικανοποιημένη στο ρόλο μου, ως αντιπρόεδρος της Βουλής», είχε πει κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος την περασμένη Τρίτη.

Εικόνες διάλυσης κι επιτακτική ανάγκη

Ωστόσο, με τις αρνητικές εξελίξεις εντός του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία να είναι τόσο πυκνές τα τελευταία εικοσιτετράωρα, το κόμμα να κινδυνεύει με βάθυνση της πόλωσης και της εσωστρέφειας και πεπειραμένα στελέχη να ζητούν λύση μέσω της ετυμηγορίας των μελών, η κατάσταση έχει αλλάξει δραματικά.

Εξ ου και η διαφαινόμενη αλλαγή πλεύσης εκ μέρους της Όλγας Γεροβασίλη, η οποία, καλούμενη να μετάσχει σε μια εκλογική διαδικασία που εκτιμάται πως θα εξομαλύνει την κατάσταση, δύσκολα μπορεί ν’ αρνηθεί την ανάληψη της εν λόγω ευθύνης, ούσα εκ των κορυφαίων στελεχών του κόμματος όλα τα τελευταία χρόνια.

Sports in

Σκάνδαλο: Δεν κλήθηκε σε απολογία ο Αλμέιδα για την επίθεση στην Τούμπα

Ο Ματίας Αλμέιδα επιτέθηκε και έπιασε από τον λαιμό άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Τούμπα, παρόλα αυτά δεν κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024