Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ η επόμενη ημέρα - Ο αινιγματικός Παύλος Πολάκης

ΣΥΡΙΖΑ η επόμενη ημέρα – Ο αινιγματικός Παύλος Πολάκης

Γρίφος παραμένει η στάση που θα κρατήσει ο σφακιανός βουλευτής που ξεκίνησε ως ένθερμος υποστηρικτής του Στέφανου Κασσελάκη αλλά στην πορεία άρχισε να διαφαίνεται ρωγμή στη σχέση τους.

Στρατόπεδα επιλέγουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει της «μονομαχίας» του Στέφανου Κασσελάκη με τους επίδοξους προέδρους του κόμματος. Αν και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί καμία υποψηφιότητα τα σενάρια θέλουν την Όλγα Γεροβασίλη να ανακοινώνει μέσα στο Σαββατοκύριακο την πρόθεσή της να διεκδικήσει την προεδρία έχοντας εξασφαλίσει την υποστήριξη τον πάλαι ποτέ «προεδρικών» που στάθηκαν στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα του διάστημα που βρισκόταν στο τιμόνι του κόμματος.

Με το τοπίο να αρχίζει να ξεδιαλύνει και τους βουλευτές και τα στελέχη να φανερώνουν την προτίμησή τους γρίφος παραμένει η στάση που θα κρατήσει ο Παύλος Πολάκης που ξεκίνησε ως ένθερμος υποστηρικτής του Στέφανου Κασσελάκη αλλά στην πορεία άρχισε να διαφαίνεται μια ρωγμή στη σχέση τους.

Δήλωση που επιδέχεται πολλές ερμηνείες από τον Παύλο Πολάκη

«Ουδέν σχόλιον», απάντησε το πρωί της Παρασκευής ο Κρητικός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε ερώτηση του documentonews.gr για το αν θα είναι υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Προτρέπω σε κάποιους επίδοξους αρχηγούς να μην βλέπουν τον απογευματινό ίσκιο τους και να τον περνούν για το μπόι τους, και σε κάποιους άλλους να ξεκαβαληκέψουν το καλάμι που πρόωρα καβάλησαν…» τόνισε στη συνέχεια, στέλνοντας το δικό του μήνυμα για τα όσα εξελίσσονται στο κόμμα το τελευταίο διάστημα.

Η δήλωση του Παύλου Πολάκη χωράει πολλές ερμηνείες και φυσικά αφήνει όλα τα σενάρια ανοιχτά μέχρι ο ίδιος να θελήσει να τοποθετηθεί δημόσια.

Άγνωστος Χ παραμένει και η στάση του Νίκου Παππά, που αναμένεται να τοποθετηθεί την τρίτη ημέρα διεξαγωγής του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ. Κρατά επίσης ερμητικά κλειστά τα χαρτιά του και σύμφωνα με πληροφορίες του in, συνομιλητές του μεταφέρουν ότι ακόμα δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του ως προς τη στήριξη υποψηφιότητας.

Επίθεση στον Τσακαλώτο

Αντίθετα καθόλου αινιγματική δεν είναι η δήλωση – ανάρτηση του κ. Πολάκη για τον Ευκλείδη Τσακαλώτο. Απαντώντας στον κ. Τσακαλώτο που χθες, Πέμπτη, σχολίασε τις επιθετικές δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα για όσους αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Παύλος Πολάκης έδωσε τη δική του ερμηνεία για τα όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ, επιρρίπτοντας ευθύνες στον Τσακαλώτο για την ήττα του κόμματος.

Ο κ. Πολάκης επανέλαβε τη ριζική διαφωνία του για το ύψος του κεφαλαιακού «μαξιλαριού» που εξασφάλισε την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια, και στηλίτευσε συμπεριφορές του κ. Τσακαλώτου ενώ τον κατηγόρησε ότι από το 2019 και μετά κύριο μέλημά του ήταν να ασκεί εσωτερική αντιπολίτευση, κάτι που ωφελούσε τη ΝΔ.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024