Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κασσελάκης: Πρόταση για εκλογές στις 10 Μαρτίου - «Δεσμεύομαι ότι θα μείνω στον ΣΥΡΙΖΑ»

Κασσελάκης: Πρόταση για εκλογές στις 10 Μαρτίου – «Δεσμεύομαι ότι θα μείνω στον ΣΥΡΙΖΑ»

Παρέμβαση Κασσελάκη μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας Γεροβασίλη - «Θα δουλέψω για το κόμμα ανεξαρτήτως αποτελέσματος, ανεξαρτήτως βουλευτικής καρέκλας»

Ο Στέφανος Κασσελάκης παρενέβη στο εν εξελίξει συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία μετά από την ανακοίνωση της Όλγας Γεροβασίλη ότι θα είναι υποψήφια για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Κασσελάκης ζήτησε από το προεδρείο ν’ ανέβει στο βήμα, του επετράπη, και από εκεί τόνισε ότι θα παραμείνει στο κόμμα όποιο και να είναι το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών που θα γίνουν, οι οποίες πρότεινε να διεξαχθούν στις 10 Μαρτίου. «Η αλήθεια θα κερδίσει», επεσήμανε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Κασσελάκης: Δεσμεύομαι να παραμείνω στο κόμμα, καλωσορίζω την Όλγα Γεροβασίλη

Αναλυτικότερα, ο ίδιος ζήτησε οι εκλογές να γίνουν το συντομότερο δυνατόν, στις 10 Μαρτίου, με «υβριδικό τρόπο», για τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή.

«Δεσμεύομαι ενώπιον όλων σας ότι θα παραμείνω στο κόμμα ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Θα δουλέψω για το κόμμα ανεξαρτήτως αποτελέσματος, ανεξαρτήτως βουλευτικής καρέκλας. Δεσμεύομαι ότι την επομένη των εκλογών εφόσον κερδίσω θα προσκαλέσω συλλογικά και την αντιπρόεδρο της Βουλής και την όλη την ομάδα που θα την αγκαλιάσει να έρθει συλλογικά για να μπορέσουμε να φέρουμε τις καταστατικές αλλαγές που χρειαζόμαστε εις πέρας», υπογράμμισε ο Στέφανος Κασσελάκης, και συνέχισε σημειώνοντας:

«Να ξέρουν όλοι στο τέλος της ημέρας η αλήθεια θα κερδίσει. Για να μπορέσει αυτή η αλήθεια, η δική μας αριστερή αλήθεια να κερδίσει απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη πρέπει να πάμε το γρηγορότερο δυνατόν σε εκλογές προέδρου στις 10 Μαρτίου και να πάμε υβριδικά για να έχουμε τη μέγιστη δυνατή συμμετοχή. Αυτή είναι η εισήγησή μου προς το συνέδριο το οποίο θα αποφασίσει».

«Καλωσορίζω την Όλγα Γεροβασίλη σε αυτόν τον όμορφο αγώνα»

Όταν ανέβηκε στο βήμα, ο κ. Κασσελάκης χαιρέτισε διά χειραψίας την Όλγα Γεροβασίλη και είπε σχετικά, απευθυνόμενος προς τους συνέδρους: «Καλωσορίζω την αντιπρόεδρο της Βουλής και ιστορικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική σε έναν όμορφο αγώνα, για να μπορέσει το κόμμα μας να αγαπήσει τα μέλη του έμπρακτα».

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024