Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια η σημερινή Πανσέληνος στην Παρθένο

Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια η σημερινή Πανσέληνος στην Παρθένο

Τι πρέπει να προσέξει το κάθε ζώδιο.

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων αποτελεί μια ιδανική ευκαιρία να βάλουμε τάξη και πρόγραμμα στη ζωή μας και να ξεφορτωθούμε ό,τι μας είναι άχρηστο.

Ποιοι θα είναι οι τυχεροί που θα έχουν ευχάριστες εξελίξεις σε ερωτικά και οικονομικά και ποιοι θα πουν αντίο σε τοξικές σχέσεις και συνεργασίες;

Ποιοι πρέπρει να προσέξουν

Ιχθύς, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες του α’ δεκαημέρου, έρχεστε αντιμέτωποι με αρκετά θέματα που πρέπει να επιλύσετε μια για πάντα στις σχέσεις, στο σπίτι ή τη δουλειά σας κι αν κρυβόσασταν από το πρόβλημα τώρα θα καταλάβετε ότι ξοδέψατε χρόνο τσάμπα γιατί όσο αφήνετε τα πράγματα, τόσο δυσκολότερα βρίσκονται και λύσεις.

Λέοντες, Υδροχόοι, Σκορπιοί και Ταύροι του α’ δεκαημέρου εστιάστε στις πραγματικές και όχι τις πλασματικές σας ανάγκες γιατί θα έχετε θέματα, τόσο στα ερωτικά, όσο και στα οικονομικά σας! Μην είστε εδώ ο κόσμος καίγεται (που λέει ο λόγος) κι η γριά χτενίζεται.

Τι πρέπει να προσέξουμε σήμερα

Κριός

Αυτό το Σάββατο σχηματίζεται η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου και είναι βέβαιο ότι η μέρα σου δεν είναι τόσο ανάλαφρη όσο σχεδίαζες ή θα περίμενες.

Ταύρος

Για σήμερα σάββατο η Πανσέληνος από το ζώδιο της Παρθένου έρχεται για να ξυπνήσει και πάλι μέσα σου την ανάγκη για έρωτα, χαρά, διασκέδαση και ψυχαγωγία. Είναι όμως και ένα φεγγάρι που σε αναγκάζει να σφίξει τα δόντια και να πάρεις κάποιες σκληρές αποφάσεις

Δίδυμοι

οι απαιτήσεις στα επαγγελματικά σου δημιουργούν έξτρα φόρτο και αναγκάζεσαι να συγκροτηθείς και να οργανωθείς προκειμένου να κάνεις αυτό που πρέπει και όχι τόσο αυτό που θα θελες.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος αυτή θα σου προσφέρει το αίσθημα της δικαίωσης σε λόγια ή πράξεις ο παρελθόντος.

Λέων

Το φεγγάρι αυτό έρχεται για να σου δείξει ότι πρέπει να διατηρήσεις κοντά σου οτιδήποτε έχει αξία είναι απαραίτητο και σημαντικό.

Παρθένος

Το φεγγάρι αυτό είναι αναμενόμενο ότι θα φέρει μία απομάκρυνση, ένα χωρισμό ή μία αποστασιοποίηση αλλά και την ανάγκη για καθοριστικές αποφάσεις στον τομέα των σχέσεων.

Ζυγός

Είναι να φεγγάρι που σε αναγκάζει να κάνεις κάποιες θυσίες προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο τη ζωή σου και να εδραιώσεις μία καλύτερη θέση στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου.

Σκορπιός

με αυτό το φεγγάρι είναι και να αποκοπείς από κάποια άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος τα οποία θεωρείς ότι δεν φέρθηκαν αντάξιοι των προσδοκιών σου.

Τοξότης

Απαραίτητο κρίνεται να οργανώσεις ένα σταθερό πλαίσιο στη δουλειά σου και να λειτουργήσεις με υπομονή και μεθοδικότητα.

Αιγόκερως

Οι επιτυχίες που έρχονται στα επαγγελματικά και στα οικονομικά αναμένεται να αποτελέσουν μία σημαντική ανάσα για να νιώσεις ότι έρχονται πολύ καλύτερες μέρες.

Υδροχόος

Το μεγαλύτερο πρόβλημα της ημέρας είναι τα οικονομικά και οι υποχρεώσεις που έχεις προς τρίτους. Καλείσαι να σκύψεις το κεφάλι και να εργαστείς σκληρά προκειμένου να διεκπεραιώσεις χρεωστικά υπόλοιπα προς τράπεζες δάνεια ή δημόσιο.

Ιχθύς

Τα παθήματα σου έχουν γίνει μαθήματα και πλέον διανύεις ένα στάδιο που καλείσαι πιο ώριμα και συγκροτημένα να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον σχέσεων και συνεργασιών.

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024