Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Βασιλιάς Κάρολος: Πώς αντιδρά στις κάρτες συμπαράστασης - Ξεπέρασαν τις 7.000 μετά τη διάγνωση

Βασιλιάς Κάρολος: Πώς αντιδρά στις κάρτες συμπαράστασης – Ξεπέρασαν τις 7.000 μετά τη διάγνωση

Στο πλευρό του χιλιάδες κόσμου, μετά την ανακοίνωση για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Η είδηση για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του Βασιλιά Καρόλου συγκίνησε την παγκόσμια κοινή γνώμη. Ο μονάρχης έχει ξεκινήσει ήδη τις απαιτούμενες θεραπείες και βρίσκεται σε καλή ψυχολογία. Αυτές τις μέρες δεν είναι λίγοι αυτοί που θέλουν να δείξουν τη συμπαράσταση τους. Αξιοσημείωτο είναι ότι το παλάτι έχει παραλάβει περίπου 7.000 κάρτες και επιστολές με μηνύματα συμπαράστασης για τον μονάρχη.

Τι γράφουν τα μηνύματα

Πολλές από αυτές τις κάρτες έχουν χιουμοριστικά μηνύματα, ενώ σε άλλες οι αποστολείς περιγράφουν στον βασιλιά Κάρολο τα δικά τους βιώματα μετά τη διάγνωση με καρκίνο και του εύχονται ταχεία ανάρρωση.

Στη συνάντηση που είχε αυτή την εβδομάδα με τον Ρίσι Σούνακ, την πρώτη από κοντά μετά την ανακοίνωση της διάγνωσης, ο βασιλιάς Κάρολος είπε στον Βρετανό πρωθυπουργό ότι πολλές φορές δακρύζει από συγκίνηση με τα μηνύματα που λαμβάνει.

Πώς αντιδρά ο Κάρολος

Σε βίντεο που έδωσε τη δημοσιότητα στο παλάτι, ο μονάρχης φαίνεται και να χαμογελά. Από τα μηνύματα που ξεχωρίζουν είναι μια κάρτα που έλαβε με έναν σκύλο που φορά προστατευτικό κολάρο- το οποίο τοποθετείται στα κατοικίδια έπειτα από μια επέμβαση. «Τουλάχιστον εσύ δεν χρειάζεται να φορέσεις κώνο», είναι το μήνυμα στην κάρτα.

Αν και δεν αποκαλύφθηκε ο αποστολέας, άτομα από το παλάτι δήλωσαν στο BBC ότι ο βασιλιάς Κάρολος διασκέδασε ιδιαίτερα με αυτή την κάρτα.

Η Pigment- η εταιρεία που την έφτιαξε- ανέφερε ότι είναι ανάμεσα στις κάρτες που πωλούνται περισσότερο. Για αυτό δημιούργησε μια εκδοχή με το όνομα του μονάρχη, ελπίζοντας ότι θα τον κάνουν να χαμογελάσει.

Οι συνεργάτες του βασιλιά Καρόλου του παραδίδουν κάθε ημέρα μια επιλογή από τα μηνύματα των πολιτών. «Ψηλά το κεφάλι, έξω το στήθος, παραμείνετε θετικός και μην επιτρέψετε να σας ρίξει. Πιστέψτε με, αυτό έχει αποτέλεσμα, αλλά το βασικότερο είναι η οικογένεια», του έγραψε ένας από τους πολίτες που θέλησε να του στείλει ένα μήνυμα συμπαράστασης.

Sports in

Οι μέρες και οι ώρες των Game 5 Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Ανακοινώθηκαν οι μέρες και οι ώρες των Game 5 του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024