Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βασιλιάς Κάρολος: Πρώτη δημόσια έξοδος μετά την διάγνωση του καρκίνου

Βασιλιάς Κάρολος: Πρώτη δημόσια έξοδος μετά την διάγνωση του καρκίνου

Ευδιάθετος παρακολούθησε την κυριακάτικη λειτουργία.

Λίγες ώρες μετά τις ευχαριστίες του προς τον κόσμο για την συμπαράσταση, ο Βασιλιάς Κάρολος έκανε την πρώτη του δημόσια έξοδο από την ημέρα που ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο.

Δημοσιογράφοι που ήταν παρόντες είδαν τον βασιλιά καθώς περπατούσε έξω από την εκκλησία της Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής, στο κτήμα του στο Σάντρινγκχαμ, στην περιοχή του Νόρφολκ. Ο Κάρολος εμφανίστηκε χαμογελαστός και ευδιάθετος, και έγνεψε προς τους φωτογράφους και τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί για να τον δει από κοντά καθώς μπήκε στο παρεκκλήσι.

Στο πλευρό του ήταν η βασίλισσα Καμίλα, που φορούσε ένα λευκό παλτό και μαύρο, μεγάλο καπέλο. Το βασιλικό ζεύγος υποδέχτηκε ο Αιδεσιμότατος Paul Williams. Ο Κάρολος φορούσε ένα καφέ παλτό και στηριζόταν σε μια ομπρέλα.

Η πρώτη εμφάνιση:

Την Τρίτη έκανε μια σύντομη εμφάνιση, όταν αποχώρησε καθισμένος στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου από τη βασιλική κατοικία στο Λονδίνο, το Κλάρενς Χάουζ, όπου είχε μόλις συναντηθεί με τον γιο του πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος είχε έρθει από την Καλιφόρνια για να δει τον πατέρα του.

Ο Κάρολος, ο οποίος, σύμφωνα με το παλάτι του Μπάκινγχαμ, ακολουθεί την αγωγή του στο σπίτι, έφυγε από το Λονδίνο για να μεταβεί στη βασιλική εξοχική κατοικία στο Σάντρινγκχαμ, στο Νόρφολκ.

Λιγότερους από 18 μήνες στον βρετανικό θρόνο, ο 75χρονος μονάρχης ξεκίνησε τη Δευτέρα τη θεραπεία του για την αντιμετώπιση ενός καρκίνου, που δεν έχει διευκρινιστεί.

Είναι γνωστό ότι η νόσος εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης επέμβασης για υπερτροφία του προστάτη, όμως δεν πρόκειται για καρκίνο του προστάτη.

Σε ένα μήνυμα που δημοσίευσε χθες το βράδυ στο διαδίκτυο, ο βασιλιάς εξέφρασε «τις πιο ειλικρινείς του ευχαριστίες» στους ανθρώπους που του προσέφεραν τη συμπαράστασή τους. Αν και θα συνεχίσει να ασκεί ορισμένα από τα διοικητικά καθήκοντά του, ο βασιλιάς θα απουσιάσει από τη δημόσια ζωή για άγνωστο χρονικό διάστημα.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024