Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Καρφιά» της Νέας Αριστεράς για τη «δεξιά μετάλλαξη» του ΣΥΡΙΖΑ - Η συμβουλή στον Στέφανο Κασσελάκη

«Καρφιά» της Νέας Αριστεράς για τη «δεξιά μετάλλαξη» του ΣΥΡΙΖΑ – Η συμβουλή στον Στέφανο Κασσελάκη

«Η κρίση είναι πλέον μη αναστρέψιμη. Και αυτό δεν αλλάζει όσες χυδαίες επιθέσεις και αν εκτοξεύσει ο κύριος Κασσελάκης» αναφέρει η Νέα Αριστερά μετά την πρώτη ημέρα του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Πρώτη ημέρα του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ με πολλαπλά πολιτικά μηνύματα και αιχμηρά σχόλια από τους πολιτικούς αντιπάλους του κόμματος της Κουμουνδούρου.

«Η σημερινή ομιλία του κυρίου Κασσελάκη επιβεβαίωσε τη βαθιά υπαρξιακή κρίση ενός κόμματος που πλέον θυμίζει περισσότερο τηλεοπτικό θέαμα παρά πολιτικό οργανισμό.  Πρόκειται για το προϊόν μιας μακράς πορείας δεξιάς μετάλλαξης και πολιτικού εκφυλισμού που άλλοι ανέχτηκαν με τη σιωπή τους και άλλοι ενθάρρυναν με τη δράση τους» σχολιάζει η Νέα Αριστερά σε μια ανακοίνωση που επιδέχεται ερμηνειών.

Η συμβουλή στον Στέφανο Κασσελάκη

Στο πολιτικό της συμπέρασμα η Νέα Αριστερά σημειώνει πως «τώρα είναι αργά. Η κρίση είναι πλέον μη αναστρέψιμη. Και αυτό δεν αλλάζει όσες χυδαίες επιθέσεις και αν εκτοξεύσει ο κύριος Κασσελάκης που σήμερα έφτασε στο σημείο να μιλήσει για ΄΄ανταλλαγές εδρών’’».

«Να κοιτάξει πρώτα τον καθρέφτη του και να σταματήσει να μιλάει στο όνομα της αριστεράς»

Ο πολιτικός φορέας που πρόσφατα σχημάτισε Κοινοβουλευτική Ομάδα στη Βουλή θυμίζει ότι «πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που -κατά δήλωση του- παζάρευε να γίνει υπουργός του κυρίου Μητσοτάκη. Και επειδή ο κύριος Κασσελακης αρέσκεται να αναζητά υπονομευτές της αριστεράς στη χώρα, μια τελευταία συμβουλή από εμάς: να κοιτάξει πρώτα τον καθρέφτη του και να σταματήσει να μιλάει στο όνομα της αριστεράς. Δεν είχε ούτε έχει σχέση με τις αξίες και τα οράματά της».

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024