Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με «Το Βήμα της Κυριακής»: Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, Vita & ΟΠΑ News

Με «Το Βήμα της Κυριακής»: Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, Vita & ΟΠΑ News

Στις 25 Φεβρουαρίου «Το Βήμα της Κυριακής» κυκλοφορεί με συναρπαστικές προσφορές και, όπως πάντα, ΒΗΜΑgazino, «ΟΤ» και «Β2».

Πεντανόστιμες συνταγές για γλυκά και αλμυρά κέικ, αλλά και για μικρά γλυκά σερβίρει αυτή την Κυριακή η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, το δεύτερο βιβλίο της νέας συλλεκτικής σειράς «Πεντανόστιμα» που κυκλοφορεί στις 25 Φεβρουαρίου με «Το Βήμα της Κυριακής». Ακόμη, το νέο τεύχος του Vita, του μεγαλύτερου περιοδικού υγείας και ευεξίας, εξερευνά τα μυστικά για απολαυστικό, αναζωογονητικό ύπνο, κάνει συζητήσεις με ουσία με πρόσωπα που μας αφορούν και προσφέρει μοναδικά tips για καλύτερη ζωή. Το ΒΗΜΑgazino επιστρέφει για άλλη μια εβδομάδα, φιλοξενώντας την ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνέντευξη – και την εντυπωσιακή φωτογράφιση – της Αναστασίας Παντούση, ενώ το ΟΠΑ News, η εφημερίδα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, προσφέρει μέσα από τα μάτια επιστημόνων  και ερευνητών την πιο εμπεριστατωμένη ανάλυση του φαινομένου «Τεχνητή Νοημοσύνη».

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, Πεντανόστιμα

Στην νέα σειρά βιβλίων μαγειρικής «Πεντανόστιμα» της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου, μαθαίνουμε να φτιάχνουμε Κέικ & Μικρά Γλυκά!

Το δεύτερο βιβλίο της νέας συλλεκτικής σειράς βιβλίων «Πεντανόστιμα» είναι αφιερωμένο στα αγαπημένα κέικ αλλά και τα μικρά γλυκά που μπορούμε να φτιάξουμε εύκολα και γρήγορα στο σπίτι μας. Έξυπνες συνταγές, με απλές τεχνικές και πρώτες ύλες που όλοι έχουμε στην κουζίνα μας, θα σας μυήσουν στα πρώτα βήματα της ζαχαροπλαστικής και θα σας δώσουν την ευκαιρία να απολαύσετε την υπέροχη μυρωδιά που έχουν τα σπιτικά φουρνίσματα.

Εντυπωσιακά γλυκά και αλμυρά κέικ, λαχταριστά cupcake, muffins, μικρά γλυκά με σοκολάτα, καρπούς και φρούτα αλλά και επιλογές χωρίς γλουτένη και ζάχαρη, θα σας παρακινήσουν να μπείτε στην κουζίνα και να πειραματιστείτε με γεύσεις που θα εντυπωσιάσουν και θα ξετρελάνουν ακόμη και τους πιο πιστούς θαμώνες των ζαχαροπλαστείων.

Δοκιμάστε να φτιάξετε ζουμερό κέικ με μύρτιλα και ζάχαρη καρύδας, banana bread χωρίς γλουτένη, νηστίσιμο κέικ μήλο-καρότο, βουτυράτο pound κέικ βανίλια με γιαούρτι, κέικ σοκολάτας χωρίς ζάχαρη και μίξερ, vegan κέικ με σταφίδες και ελαιόλαδο, cupcakes με φιστίκι και τριαντάφυλλο αλλά και πεντανόστιμο κέικ μανιταριών με ροκφόρ, κέικ με λιαστή ντομάτα και ζαμπόν, vegan καριόκες χωρίς γλουτένη και άλλες μοναδικές συνταγές για να καταπλήξετε τους πάντες!

Βρείτε ακόμη όλα τα μυστικά για τέλεια φουρνίσματα, πολύτιμες συμβουλές για να αποφύγετε τα μικρά λάθη και αναλυτικά βήματα για να έχετε σίγουρη επιτυχία και να είναι όλα τα γλυκά σας πάντα.. Πεντανόστιμα!

Vita

To Vita Μαρτίου βάζουμε μπροστά την περιέργεια και την αναζήτηση και μοιραζόμαστε τη νέα γνώση και πληροφορία για ζητήματα που οι περισσότεροι συναντάμε καθημερινά μπροστά μας.

Ο ύπνος  είναι ένα από τα θέματα που μας απασχόλησε αυτό το μήνα.  Κοιμόμαστε καλά;  Πόσες ώρες είναι αρκετές;  Τι μας κρατάει ξύπνιους; Πώς θα αντιμετωπίσουμε τις αϋπνίες;  Πότε ο κακός και λίγος ύπνος βλάπτει την υγεία μας; Χάρη στην τεχνολογία που έχουμε στη διάθεσή μας, έχουμε κάνει τη νύχτα μέρα, ερχόμενοι σε κόντρα με τους βιορυθμούς του σώματός μας, που εδώ και χιλιάδες χρόνια ρυθμίζονται με βάση τις εναλλαγές του φωτός.

Τι να κάνουμε λοιπόν για να ξαναβρούμε τον ύπνο μας; Οι απαντήσεις αυτό μήνα στο Vita.

Ο χρόνος που και αυτός ποτέ δεν φτάνει είναι κάτι που επίσης μας απασχολεί. Όλοι νιώθουμε, κατά καιρούς, ή και πιο συχνά ότι δεν υπάρχει αρκετός χρόνος μες την ημέρα. Στην πραγματικότητα υπάρχει περισσότερος απ’ ό,τι νομίζουμε-απλώς πρέπει να οργανωθούμε. Οι καλύτερες συμβουλές στο Vita.

Το νέο τεύχος του Vita όμως έχει και άλλα. Ξεφυλλίζοντάς το:

  • Θα βρείτε 20 μυστικά για να είστε κινητικά πιο δραστήριοι και να αντιστρέψετε τις επιπτώσεις της καθιστικής ζωής στην υγεία σας
  • Θα ανακαλύψετε αν η ηλικία της καρδιάς σας συμβαδίζει με την ηλικία σας και όλα εκείνα που θα τη διατηρήσουν νέα και δυνατή.
  • Θα ενημερωθείτε για όλα όσα πρέπει να περιλαμβάνει η στοματική φροντίδα
  • Θα διαβάσετε ότι το botox δεν είναι μόνο για τις ρυτίδες
  • Θα μάθετε για τα υπερ και τα κατά της Διαλειμματικής Νηστείας
  • Θα δείτε πώς η Βιταμίνη C βοηθά και την επιδερμίδα
  • Θα κάνετε ασκήσεις που θα ανακουφίσουν τη μέση σας

Και φυσικά θα διαβάσετε συνεντεύξεις με πρόσωπα αγαπημένα που έχουν πολλά να μοιραστούν μαζί μας

-Στο εξώφυλλό μας η Κοραλία Καράντη. Μην χάσετε την αποκαλυπτική της συνέντευξη.

– Ο Γιώργος Χρανιώτης μιλάει στο Vita για όσα του έμαθε η ζωή μέχρι τώρα, ο γιος του, η ψυχοθεραπεία και το σώμα του.

– Η Ταμίλλα Κουλίεβα μοιράζεται μαζί μας στιγμές από το παρελθόν και το παρόν της, αλλά και τις επιθυμίες της για το μέλλον.

ΒΗΜΑgazino

Το BHMAgazino που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου όπως πάντα με «Το Βήμα της Κυριακής» φιλοξενεί στο εξώφυλλό του την Αναστασία Παντούση.

Η όμορφη, ταλαντούχα πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του MEGA «Το Ναυάγιο», μιλάει για την επιτυχία, τα ταξίδια ζωής, τον έρωτα, την ιδιαίτερα σκληρή πραγματικότητα που βιώνουμε καθημερινά.

Η ηθοποιός φωτογραφίζεται με ρούχα γνωστών ξένων οίκων και γοητεύει το φακό. Αριστοκρατική και συνάμα με μια δόση αισθησιασμού.

Το “BHMAgazino” φιλοξενεί επίσης αποκλειστικές συνεντεύξεις σημαντικών προσωπικοτήτων από τον χώρο των Γραμμάτων, της τέχνης, της επιστήμης, της τεχνολογίας, σας ενημερώνει για θέματα περιβάλλοντος και κλιματικής κρίσης, σας ταξιδεύει σε «ιδιαίτερους» προορισμούς.

ΟΠΑ News

Στο 51ο φύλλο της που κυκλοφορεί αποκλειστικά με «Το Βήμα της Κυριακής», η εφημερίδα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών εξερευνά το φλέγον ζήτημα της Τεχνητής Νοημοσύνης.

Καθηγητές του ΟΠΑ, ερευνητές και ειδικοί, αναλύουν την πιο πρόσφατη επανάσταση της τεχνολογίας βοηθώντας μας να κατανοήσουμε τους τρόπους με τους οποίους ήδη επηρεάζει το παρόν και αναμένεται να επηρεάσει το μέλλον μας.

Και όπως πάντα, μαζί με «Το Βήμα της Κυριακής», πλούσιο οικονομικό ρεπορτάζ από τον ΟΤ και όλα όσα αξίζει να διαβάσετε για τον πολιτισμό, τις επιστήμες και τις νέες ιδέες στο ένθετο Β2.

Sports in

«Ο Χεζόνια φεύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης»- Ποια ομάδα θα τον αποκτήσει

Σύμφωνα με τη Mundo Deportivo ο Μάριο Χεζόνια απέρριψε την προσφορά της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024