Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Πεντανόστιμα κέικ και μικρά γλυκά με το «Βήμα της Κυριακής»

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Πεντανόστιμα κέικ και μικρά γλυκά με το «Βήμα της Κυριακής»

Όλα τα μυστικά για τέλεια φουρνίσματα, πολύτιμες συμβουλές για να αποφύγετε μικρά λάθη και αναλυτικά βήματα για να έχετε σίγουρη επιτυχία και να είναι όλα τα γλυκά σας πάντα πεντανόστιμα.

Στην νέα σειρά βιβλίων μαγειρικής «Πεντανόστιμα» της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου, μαθαίνουμε να φτιάχνουμε Κέικ & Μικρά Γλυκά!

Το δεύτερο βιβλίο της νέας συλλεκτικής σειράς βιβλίων «Πεντανόστιμα» είναι αφιερωμένο στα αγαπημένα κέικ αλλά και τα μικρά γλυκά που μπορούμε να φτιάξουμε εύκολα και γρήγορα στο σπίτι μας. Έξυπνες συνταγές, με απλές τεχνικές και πρώτες ύλες που όλοι έχουμε στην κουζίνα μας, θα σας μυήσουν στα πρώτα βήματα της ζαχαροπλαστικής και θα σας δώσουν την ευκαιρία να απολαύσετε την υπέροχη μυρωδιά που έχουν τα σπιτικά φουρνίσματα.

Εντυπωσιακά γλυκά και αλμυρά κέικ, λαχταριστά cupcake, muffins, μικρά γλυκά με σοκολάτα, καρπούς και φρούτα αλλά και επιλογές χωρίς γλουτένη και ζάχαρη, θα σας παρακινήσουν να μπείτε στην κουζίνα και να πειραματιστείτε με γεύσεις που θα εντυπωσιάσουν και θα ξετρελάνουν ακόμη και τους πιο πιστούς θαμώνες των ζαχαροπλαστείων.

Δοκιμάστε να φτιάξετε ζουμερό κέικ με μύρτιλα και ζάχαρη καρύδας, banana bread χωρίς γλουτένη, νηστίσιμο κέικ μήλο-καρότο, βουτυράτο pound κέικ βανίλια με γιαούρτι, κέικ σοκολάτας χωρίς ζάχαρη και μίξερ, vegan κέικ με σταφίδες και ελαιόλαδο, cupcakes με φιστίκι και τριαντάφυλλο αλλά και πεντανόστιμο κέικ μανιταριών με ροκφόρ, κέικ με λιαστή ντομάτα και ζαμπόν, vegan καριόκες χωρίς γλουτένη και άλλες μοναδικές συνταγές για να καταπλήξετε τους πάντες!

Βρείτε ακόμη όλα τα μυστικά για τέλεια φουρνίσματα, πολύτιμες συμβουλές για να αποφύγετε τα μικρά λάθη και αναλυτικά βήματα για να έχετε σίγουρη επιτυχία και να είναι όλα τα γλυκά σας πάντα.. Πεντανόστιμα!

Τα «Πεντανόστιμα» Κέικ & Μικρά Γλυκά κυκλοφορούν την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου με το «Βήμα της Κυριακής».

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024