Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σπανούλης: «Με Γουόκαπ κόντρα στην Τσεχία»

Σπανούλης: «Με Γουόκαπ κόντρα στην Τσεχία»

Ο Βασίλης Σπανούλης σε δηλώσεις του εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη δουλειά που έγινε στις προπονήσεις της Εθνικής ομάδας ενώ αποκάλυψε πως ο νατουραλιζέ της Εθνικής θα είναι ο Τόμας Γουόκαπ απέναντι στην Τσεχία.

Ο Βασίλης Σπανούλης εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη δουλειά που έγινε στις προπονήσεις της Εθνικής ομάδας από την αρχή της εβδομάδας για τον αυριανό αγώνα με την Τσεχία στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (21:00) για τα προκριματικά του Eurobasket 2025.

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός αποκάλυψε πως ο Τόμας Γουόκαπ θα είναι ο ναοτυραλιζέ στην αναμέτρηση με τους Τσέχους, ενώ αναφέρθηκε και στον προσεχή αντίπαλο της Εθνικής, Τόμας Σατοράνσκι.

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Είναι το πρώτο παιχνίδι για την Εθνική ομάδα με την καινούρια της σύσταση. Τα παιδιά έχουν δουλέψει πολύ καλά εδώ και 2-3 μέρες, πιστεύω πως είμαστε σε ένα πολύ ικανοποιητικό σημείο γι’ αυτό που ζητάμε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Η Τσεχία είναι πολύ καλή ομάδα, ξέρει τι ζητά μέσα στο γήπεδο, είναι πολλά χρόνια μαζί οι παίκτες της. Έχουν έναν πολύ καλό πλέι μέικερ, ένα καλό 5άρι, καλούς σουτέρ… Έχουμε προετοιμαστεί καλά και πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό που θέλουμε να κάνουμε».

Για τα δύο βασικά στοιχεία που θέλει να δει και βλέπει στην ελληνική ομάδα: «Νοοτροπία και αυτοθυσία. Τα παιδιά έχουν δείξει πόσο πολύ θέλουν να παίξουν στην Εθνική ομάδα και πόσο έτοιμοι είναι να θυσιάσουν τον εαυτό τους, το χρόνο συμμετοχής τους ή την κούρασή τους για το καλό της ομάδας».

Για τον Τόμας Σατοράνσκι, ηγέτη της εθνικής Τσεχίας, είπε: «Είναι ένας παίκτης που νιώθει πολύ καλά στην Εθνική ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Ίσως παίζει εκεί με διαφορετική ψυχολογία και αυτοπεποίθηση σε σχέση με τις ομάδες του. Είναι ο βασικός τους δημιουργός και ένας παίκτης που οπωσδήποτε πρέπει να κάνουμε καλή δουλειά πάνω του και να τον περιορίσουμε».

Για το αν στον αγώνα της Παρασκευής θα είναι διαθέσιμος από τους νατουραλιζέ ο Τόμας Γουόκαπ ή ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ απάντησε: «Θα πάμε με τον Τόμας αύριο».

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024