Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Η πιθανότερη ημερομηνία για τις εκλογές

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Η πιθανότερη ημερομηνία για τις εκλογές

Στο δεύτερο Σαββατοκύριακο του Μαρτίου κοιτάζουν στην Κουμουνδούρου. Τότε είναι προγραμματισμένη η εκλογή Τοπικών Συντονιστικών και Νομαρχιακών Επιτροπών.

Η αναφορά του Στέφανου Κασσελάκη για τετραπλές κάλπες αλλάζει τις ισορροπίες με τα πρώτα σενάρια για την ημερομηνία των εκλογών να μιλούν για τη δεύτερη εβδομάδα του Μαρτίου.

Στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι προγραμματισμένη η εκλογή Τοπικών Συντονιστικών και Νομαρχιακών Επιτροπών σε 15 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του συνεδρίου, το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Μαρτίου θεωρείται πιθανό για την ταυτόχρονη εκλογή προέδρου και νέας Κεντρικής Επιτροπής.

Ο Κασσελάκης ψάχνει αντίπαλο και για τη δεύτερη εβδομάδα του Μαρτίου

Μέχρι και την ώρα που γράφονταν αυτές οι λέξεις κανένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έδειξε πρόθεση να κονταροχτυπηθεί με τον Στέφανο Κασσελάκη που ζήτα να «βρεθεί αντίπαλος» και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αυτό δεν πρόκειται να γίνει τις επόμενες ώρες.

Σφιχτά τα χρονικά περιθώρια

Αν τα σενάρια επιβεβαιωθούν και η εκλογή προσδιοριστεί μαζί με τις ήδη προγραμματισμένες εσωκομματικές εκλογές οι υποψήφιοι θα έχουν περιθώριο δύο εβδομάδων για να οργανώσουν τις καμπάνιες τους.

Σημειώνεται δε, ότι στις 14 Μαρτίου είναι προγραμματισμένη η κατάταξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στις Ένοπλες Δυνάμεις για 20ήμερη θητεία του.

Εκτός της εκλογικής διαδικασίας αυτό που συζητιέται στα «πηγαδάκια» στο κλειστό του Φαλήρου είναι και η τύχη του συνεδρίου που ξεκίνησε την Πέμπτη (22/02) και είναι προγραμματισμένο να ολοκληρωθεί την Κυριακή (25/02).

Τα επικρατέστερα σενάρια είναι τρία: Συνέχιση του συνεδρίου και ολοκλήρωση του. Απόφαση για στο συνέδριο για ορισμό τακτικού συνεδρίου και αν όχι ορισμός Κεντρικής Επιτροπής εντός 15 ημερών για την προκήρυξη τακτικού συνεδρίου.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024