Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
4ο Συνέδριο: Τετραπλές εκλογές η πρόταση Κασσελάκη - Αλλάζουν οι ισορροπίες στον ΣΥΡΙΖΑ

4ο Συνέδριο: Τετραπλές εκλογές η πρόταση Κασσελάκη – Αλλάζουν οι ισορροπίες στον ΣΥΡΙΖΑ

«Θα πάμε σε τετραπλές εκλογές, οργανώσεις μελών, Νομαρχιακές, Κεντρική Επιτροπή και πρόεδρο», λέει ο Στ. Κασσελάκης.

Η «φωτιά» που άναψε ο Αλέξης Τσίπρας γίνεται πυρκαγιά με τον Στέφανο Κασσελάκη να προτείνει στην ομιλία του την πρώτη μέρα του συνεδρίου τέσσερις κάλπες: Για πρόεδρο, Κεντρική Επιτροπή, Νομαρχιακές και Οργανώσεις.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ουσιαστικά, απαντώντας στους εσωκομματικούς διαφωνούντες και σηκώνοντας το γάντι που του πέταξε νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας για προσφυγή στη βάση επεσήμανε. «Βρείτε μου αντίπαλο. Βρείτε μου αντίπαλο και πάμε» υπογραμμίζοντας πως «εγώ πρόεδρος υπό προθεσμία δε γίνομαι. Θα κριθώ – και πολύ σκληρά – στις πρώτες εθνικές εκλογές».

Ο οδικός χάρτης του Στέφανου Κασσελάκη για τον νέο ΣΥΡΙΖΑ

Πρόσθεσε ότι «όσοι πίστεψαν ότι φυτεύτηκα στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, τώρα θα δουν τις δικές μου ρίζες. Προσφεύγω στις ρίζες μου: Στα μέλη και στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ. Με έναν πλήρη οδικό χάρτη για επανεκλογή, επανίδρυση και επάνοδο του ΣΥΡΙΖΑ ως κυβερνώσα παράταξη.

«Είμαι έτοιμος»

Μάλιστα έδειξε την αποφασιστικότητά του λέγοντας «δε με κρατάει κανείς. Μόνο ο κόσμος. Ο κόσμος που στάθηκε στις ουρές. Και θα ξανασταθεί, για να έχει φωνή και ελπίδα. Είμαι εδώ. Είμαι όρθιος. Είμαι έτοιμος».

Στο γεμάτο από κόσμο κλειστό γήπεδο του Φαλήρου (Τάε Κβον Ντο) ο Στέφανος Κασσελάκης επιτέθηκε σε όσους «νομίζουν ότι με συνεχείς αντιπαραθέσεις, διαφοροποιήσεις και διαρροές στα κοράκια της μιντιακής προπαγάνδας, θα καταφέρουν τη συντριβή μου στις ευρωεκλογές για να έρθουν ως σωτήρες», προανήγγειλε καταστατικό συνέδριο, προκάλεσε όποιον «νομίζει ότι μπορεί να ανορθώσει ένα κόμμα που συνετρίβη και διασπάστηκε δύο φορές μέσα σε λίγους μήνες, ας έρθει να αναλάβει» και ζήτησε «χρόνο και ομοψυχία».

Sports in

Σκάνδαλο: Δεν κλήθηκε σε απολογία ο Αλμέιδα για την επίθεση στην Τούμπα

Ο Ματίας Αλμέιδα επιτέθηκε και έπιασε από τον λαιμό άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Τούμπα, παρόλα αυτά δεν κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024