Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελεύθερος ο «Γύπας της Θεσσαλονίκης» - Πώς κατάφερε να αποφυλακιστεί

Ελεύθερος ο «Γύπας της Θεσσαλονίκης» – Πώς κατάφερε να αποφυλακιστεί

Ο 28χρονος Νεοϋορκέζος εξαπατούσε γυναίκες πουλώντας... έρωτα

Στη φυλακή βρέθηκε ο «γύπας της Θεσσαλονίκης» μετά από πλήθος καταγγελιών που έγιναν για εμπλοκή του σε απάτες άνω των 150.000 ευρώ. Θύματα του είχαν πέσει γυναίκες που τους πουλούσε… έρωτα και έπειτα τις εξαπατούσε.

Παρόλα αυτά, ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος αφού ήρθε σε συμφωνία με το πρώτο του θύμα από το οποίο απέσπασε ποσό άνω των 80.000 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνος φαίνεται να έδωσε κάποιο χρηματικό ποσό στη γυναίκα με αποτέλεσμα εκείνη να αποσύρει τη μήνυση της. Στην ουσία με αυτόν τον χειρισμό το κακούργημα μετατράπηκε σε πλημμέλημα.

Τι ανέφερε ο δικηγόρος του

Σε συνέντευξη του, στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο δικηγόρος του, Κωνσταντίνος Χατζηϊωάννου μίλησε για την υπόθεση του εντολέα του. Ανέφερε ότι «Σε αυτά τα αδικήματα, μιλάμε για μία απάτη στα πλαίσια των ερωτικών σχέσεων, όπου τα όρια των σχέσεων είναι λίγο δυσδιάκριτα.

Έχει αποζημιώσει το βασικό του θύμα – αφού έμεινε 10 μήνες στην φυλακή – με αποτέλεσμα να αποφυλακιστεί μέχρι την εκδίκαση της υποθέσεώς της. Η απάτη έχει να κάνει πλέον με το ποσό των 69 χιλιάδων ευρώ».

Επιπρόσθετα ο δικηγόρος διευκρίνισε ότι η αποζημίωση δεν σημαίνει και παραδοχή της κατηγορίας κι όπως αποκάλυψε ο εντολέας του έχει δεχθεί πρόταση να γίνει και σχετικό ντοκιμαντέρ για την υπόθεσή του.

Σημειώνεται πως ο «γύπας της Θεσσαλονίκης» είχε αποσπάσει χρήματα από τέσσερις γυναίκες εκ των οποίων οι τρεις αποζημιώθηκαν. Κατά την διάρκεια της παραμονής του στην φυλακής μάλιστα εμφανίστηκε μία γυναίκα που του έδωσε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για όσο διάστημα θα παρέμενε στο σωφρονιστικό ίδρυμα ο κατηγορούμενος, κατά δήλωση του κ. Χατζηιωάννου.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024