Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το μήνυμα της Ζωζώς Σαπουντζάκη μέσα από το νοσοκομείο 

Το μήνυμα της Ζωζώς Σαπουντζάκη μέσα από το νοσοκομείο 

Έστειλε το δικό της μήνυμα για όσους βιάστηκαν να βγάλουν συμπεράσματα για την υγεία της

Εξιτήριο αναμένεται να πάρει αύριο Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου η Ζωζώ Σαπουντζάκη μετά την περιπέτεια με την υγεία της.

Η ηθοποιός θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα σε όσους την παρακολουθούν αλλά και να… ξορκίσει τις «κακές γλώσσες» και όλους εκείνους που έβγαλαν βιαστικά συμπεράσματα για την υγεία της.

Κρατώντας στα χέρια της ένα χαρτί, η Ζωζώ Σαπουντζάκη έγραψε ένα μήνυμα μπροστά στον φακό της κάμερας της εκπομπής «Πρωινό». Το στιγμιότυπο κατέγραψε την φράση «Σας αγαπώ», με την σπουδαία ηθοποιό να βάζει από κάτω την υπογραφή της.

Δείτε το στιγμιότυπο:

«Είμαι ζωντανή, είμαι υγιής, ξεπέρασα την αιφνίδια περιπέτεια μου»

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη πρόσφατα μίλησε σε καθημερινή εφημερίδα για την περιπέτεια υγείας της, που την οδήγησε στο νοσοκομείο. Ωστόσο, η ηθοποιός εξέφρασε την πικρία της για τα κακόβουλα σχόλια που δέχθηκε αυτές τις μέρες

«Το έχω πει και σε προηγούμενες συνεντεύξεις μου, το λέω και τώρα, ότι καλύτερο από συγγενείς και οικογένειά μου είναι η Σταυρίνα (σ.σ. Ευστρατιάδη) και ο Χάρης (σ.σ. Αργυρός).Οτιδήποτε άλλο ακούγεται και γράφεται δεν είναι αληθινό.

Οι δημοσιεύσεις που σήμερα επαναλαμβάνονται αναφέρονται σε δηλώσεις που είχα κάνει δέκα χρόνια πριν. Τον καιρό του Νώε. Από τότε έως σήμερα άλλαξαν πολλά και ήρθαν στα πράγματα τα πάνω κάτω. Όταν έκανα εκείνες τις δηλώσεις, δεν είχε καν καεί το σπίτι στην Κινέττα. Η ζωή μου ήταν διαφορετική και τίποτα από αυτά που συμβαίνουν δεν είχαν συμβεί».

Μεταξύ άλλων, πρόσθεσε για τα δημοσιεύματα:

«Καταρχάς δεν θα έπρεπε να γράφονται τέτοια πράγματα. Είμαι ζωντανή. Είμαι υγιής, ξεπέρασα την αιφνίδια περιπέτεια της υγείας μου, ενώ κάποιοι θέλησαν να με παρουσιάσουν προ του τέλους. Ντροπή τους. Με λένε Ζωζώ. Δηλαδή, δύο φορές ζω. Και δεν έχω σκοπό να μιλήσω για κληρονόμους, παρά μόνο για ανθρώπους που τους έχω οικογένειά μου. Την Σταυρίνα και τον Χάρη μου, που δεν έφυγαν λεπτό από κοντά μου και τον αγαπημένο της ζωής μου, τον Πύρρο μου».

Sports in

Μοντέιρο – Τσιτσιπάς 2-0: Αντίο με το… καλημέρα στη Μαδρίτη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε εύκολα με 2-0 σετ (6-4, 6-4) από τον Τιάγκο Μοντέιρο και αποκλείστηκε πρόωρα από το ATP Masters 1000 της Μαδρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024