Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Αν δεν την πηγαίναμε έγκαιρα στο νοσοκομείο...»

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Αν δεν την πηγαίναμε έγκαιρα στο νοσοκομείο…»

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Η αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός μεταφέρθηκε στο ιδιωτικό νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν, όπου νοσηλεύεται από το μεσημέρι της Τετάρτης 14 Φεβρουαρίου 2024, μετά από έντονη δυσφορία που αισθάνθηκε.

«Η διάθεσή της είναι καλύτερη μέρα με την ημέρα. Μου ζήτησε σήμερα να της φτιάξω και τα μαλλιά της», ανέφερε τέλος ο στενός της συνεργάτης

Κατά την εισαγωγή της στο θεραπευτήριο, οι γιατροί έκριναν απαραίτητη την εισαγωγή της στη ΜΕΘ. Μετέπειτα, ακολούθησαν πολλές εξετάσεις για να βρεθούν τα αίτια της αδιαθεσίας.

«Μου είπε ότι δεν αισθάνεται καλά και λιποθύμησε»

Για την κατάσταση της υγείας της Ζωζώς Σαπουντζάκη μίλησε στην εκπομπή του MEGA «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» ο στενός συνεργάτης της Χάρης Αργυρός.

«Τώρα είναι καλύτερα έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Αν δεν την πηγαίναμε έγκαιρα στο νοσοκομείο, τα πράγματα δεν θα ήταν έτσι. Η Ζωζώ Σαπουντζάκη δεν είναι συνηθισμένη να είναι στα νοσοκομεία, είναι λίγο σοκαρισμένη από όλα αυτά που της έχουν συμβεί».

Και συμπλήρωσε, λέγοντας: «Υπήρξε ένα λιποθυμικό επεισόδιο την Τρίτη το πρωί, την ώρα που ετοιμαζόμασταν για ένα πολύ ωραίο γύρισμα για την κα Ρούλα Κορομηλά. Την ώρα που έτρωγε το πρωινό της μου είπε ότι δεν αισθάνεται καλά και λιποθύμησε».

«Η διάθεσή της είναι καλύτερη μέρα με την ημέρα. Μου ζήτησε σήμερα να της φτιάξω και τα μαλλιά της», ανέφερε τέλος ο στενός της συνεργάτης.

Sports in

LIVE: Σλόαν Στίβενς – Μαρία Σάκκαρη

LIVE: Σλόαν Στίβενς – Μαρία Σάκκαρη. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Σλόαν Στίβενς – Μαρία Σάκκαρη για τη φάση των «32» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από Novasports 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024