Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ζωζώ Σαπουντζάκη: Θέμα ημερών το εξιτήριο – «Δεν χαμπαριάζει, είναι δυνατή»

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Θέμα ημερών το εξιτήριο – «Δεν χαμπαριάζει, είναι δυνατή»

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη παραμένει στο νοσοκομείο και αναρρώνει μετά την περιπέτεια με την υγεία της.

Με τη Ζωζώ Σαππουντζάκη να παραμένει στο νοσοκομείο, ο στενός της φίλος Νικήτας Κακλαμάνης ανέφερε πως η διάσημη ηθοποιός ξεπέρασε ένα αρκετά σοβαρό πρόβλημα.

Η αγαπημένη Ζωζώ Σαπουντζάκη παραμένει στο νοσοκομείο και αναρρώνει μετά την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία της. Στενοί της φίλοι μίλησαν για την πορεία της υγείας της και τον τρόπο της ζωής της στην πρωινή εκπομπή του ANT1 Πρωινό.

«Είναι πολύ δυνατή η Ζωζώ δεν χαμπαριάζει. Μακάρι να ήμασταν όλοι σαν τη Ζωζώ. Κάνει πολύ καλή ζωή. Δεν έχει κάνει ποτέ της καταχρήσεις. Δεν πίνει, δεν καπνίζει. Φρόντιζε τον εαυτό της και τη ζωή της και τους άλλους. Εγώ ξέρω ότι η Ζωζώ αυτή τη στιγμή είναι καλά. Μακάρι να βγει και να ξεκινήσει ξανά τις βόλτες της», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Όμηρος Ευστρατιάδης.

«Είναι ακούραστη η Ζωζώ. Βγαίναμε πολλά βράδια έξω και όπου πηγαίναμε τραγούδαγε κιόλας. Την περιμένω πώς και πώς να βγούμε έξω, να πάμε βόλτα. Δεν επεμβαίνω στη ζωή ή τη διατροφή. Ό,τι και να της πεις, θα κάνει ό,τι θέλει να κάνει. Να είναι καλά αυτό εύχομαι συνέχεια», συμπλήρωσε ο Όμηρος Ευστρατιάδης.

«Θέμα ημερών η έξοδός της από το νοσοκομείο»

Στην πρωινή εκπομπή μίλησε και ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης ο οποίος συνδέεται με μία φιλία ετών με τη Ζωζώ Σαπουντζάκη.

«Την επισκέφθηκα από την πρώτη μέρα της περιπέτειάς της. Χωρίς να είμαι ο θεράπων γιατρός μπορώ να σας πω ότι η αγαπημένη μας Ζωζώ βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης. Ξεπέρασε το αρκετά σοβαρό πρόβλημα που της παρουσιάστηκε και νομίζω είναι θέμα ημερών η έξοδός της από το νοσοκομείο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Sports in

Η Κ19 της Λαμίας έκανε pasillo στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Youth League

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η Κ19 της Λαμίας, προς την αντίστοιχη του Ολυμπιακού λίγο πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024