Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μακρέτσκις: «Είμαστε το ίδιο καλοί με τον Ολυμπιακό, ανυπομονώ για την αυριανό ματς»

Μακρέτσκις: «Είμαστε το ίδιο καλοί με τον Ολυμπιακό, ανυπομονώ για την αυριανό ματς»

Ο 23χρονος χαφ της Φερεντσβάρος, Τσεμπράιλ Μακρέτσκις μίλησε ενόψει της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως η ομάδα του βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με τους ερυθρόλευκους.

Με στόχο να υπερασπιστεί το 1-0 του πρώτου αγώνα και να είναι αυτός που θα πάρει το εισιτήριο για την φάση των «16» του Europa Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται αύριο το βράδυ (22:00) στην έδρα της Φερεντσβάρος.

Παραμονές του μεγάλου ματς ο 23χρονος χαφ των Ούγγρων, Τσεμπράιλ Μακρέτσκις τόνισε πως η ομάδα του βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με τους ερυθρόλευκους, ενώ στάθηκε και στην στήριξη που θα έχουν αυτός και οι συμπαίκτες του από τους οπαδούς της Φερεντσβάρος.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ήταν εκνευριστικό το γεγονός πως δεχθήκαμε γκολ στο τέλος του αγώνα γιατί παίξαμε καλά στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης. Στα πρώτα 45 λεπτά ήμασταν επικίνδυνοι. Πρέπει να παραδεχθούμε όμως πως στο τέλος ήμασταν πραγματικά κουρασμένοι. Τα έδωσα όλα και χρειάστηκε να τρέξω περισσότερο απ’ ότι συνήθως», τόνισε αρχικά ο Μακρέτσκις προσθέτοντας:

«Έχουμε ακόμα τις ίδιες πιθανότητες. Στο πρώτο ματς ο Ολυμπιακός νίκησε με την υποστήριξη του κόσμου. Μην ξεχνάτε όμως πως στην έδρα μας, με 22.000 οπαδούς μας δεν είναι εύκολο για οποιονδήποτε αντίπαλο.

Είμαστε το ίδιο καλοί με τον Ολυμπιακό. Ανυπομονώ περισσότερο από κάθε άλλη φορά για το παιχνίδι της Πέμπτης (22/2). Θα είναι μια ακόμη αξέχαστη μάχη, όπου τα πάντα μπορούν να συμβούν. Ελπίζω να είμαστε χαρούμενοι στο τέλος της ημέρας».

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024