Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έτοιμος για το ντεμπούτο του με την Σαλερνιτάνα ο Μανωλάς

Έτοιμος για το ντεμπούτο του με την Σαλερνιτάνα ο Μανωλάς

Την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα της Σαλερνιτάνα αναμένεται να κάνει στο ματς κόντρα στην Μόντσα ο Κώστας Μανωλάς.

Σε πολύ άσχημη βαθμολογική θέση συνεχίζει να παραμένει η Σαλερνιτάνα, η οποία βλέπει τον στόχο της παραμονής στη Serie Α να γίνεται όλο και πιο δύσκολος.

Η ομάδα του Κώστα Μανωλά βρίσκεται πλέον επτά ολόκληρους βαθμούς από το να βγει από την επικίνδυνη ζώνη κάτι που σημαίνει πως χρειάζεται άμεσα βαθμούς αν θέλει να ελπίζει στην σωτηρία μέχρι το φινάλε.

Έτσι ο τεχνικός της ομάδας, Φάμπιο Λιβεράνι σκέφτεται να ανακατέψει την… τράπουλα ευελπιστώντας σε καλύτερα αποτελέσματα. Κάτι που σημαίνει πως στο προσεχές ματς κόντρα στην Μόντσα είναι αρκετά πιθανό φανέλα βασικού να πάρει ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός πραγματοποιώντας έτσι την παρθενική του εμφάνιση με την νέα του ομάδα.

«Πρέπει να δούμε την πείνα των παικτών και για μένα είναι σημαντικό να καταλάβω ποιός ελπίζει ακόμη, ποιος έχει φως στα μάτια του για να πολεμήσει.

Πλέον, η ενδεκάδα που θα κατεβάζω στους αγώνες θα κρίνεται από αυτά που θα βλέπω στις προπονήσεις και τα κίνητρα των παικτών», είχε δηλώσει ο Φάμπιο Λιβεράνι στο φινάλε του αγώνα στο Μιλάνο, που έκανε πικρό ντεμπούτο στο πάγκο, με τις πρώτες αλλαγές να αναμένονται από το ερχόμενο Σάββατο.

«Αρχής γενομένης από την άμυνα, όπου ετοιμάζεται να κάνει ντεμπούτο ο Μανωλάς. Ο Έλληνας στόπερ αναμενόταν να παίξει από την αρχή στο Μιλάνο αλλά μία ίωση που είχε τον αποδυνάμωσε και τον έστειλε στον πάγκο», αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα «Salernitananews.it», προσθέτοντας πως έχουν τεθεί οριστικά εκτός μάχης οι Πιερότσι, Πιρόλα και Γκιόμπερ και πως ενδέχεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα ο Φάτσιο.

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024