Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα Ζωή: Συναγερμός λόγω πυρκαγιάς σε νταλίκες στον υπαίθριο χώρο βενζινάδικου

Νέα Ζωή: Συναγερμός λόγω πυρκαγιάς σε νταλίκες στον υπαίθριο χώρο βενζινάδικου

Η άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής έχει προς το παρόν αποτρέψει τον κίνδυνο να επεκταθεί στις αντλίες η πυρκαγιά που ξέσπασε σε σταθμευμένες νταλίκες στον υπαίθριο χώρο βενζινάδικου.

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική λόγω πυρκαγιάς που ξέσπασε σε νταλίκες, οι οποίες ήταν σταθμευμένες σε υπαίθριο χώρο πρατηρίου καυσίμων.

Μάχη των πυροσβεστών για να μην φτάσουν οι φλόγες στις αντλίες

Η Πυροσβεστική ενημερώθηκε στις 02:00 σήμερα Τρίτη για την πυρκαγιά που ξέσπασε σε φορτηγά οχήματα τα οποία βρίσκονταν στον υπαίθριο χώρο βενζινάδικου, στο 3ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Ελευσίνας – Θηβών, στο ύψος της Νέας Ζωής.

Αμέσως δόθηκε εντολή και ισχυρή δύναμη 15 πυροσβεστών με 5 οχήματα έσπευσαν στο σημείο και ρίχτηκαν στη μάχη της κατάσβεσης, με πρώτο μέλημά τους να μην φτάσουν οι φλόγες στις αντλίες.

Δεν κινδυνεύουν σπίτια

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κίνδυνος αυτός προς το παρόν έχει αποφευχθεί, αλλά η επιχείρηση των πυροσβεστών συνεχίζεται καθώς η πυρκαγιά έχει μεγάλη ένταση. Ευτυχώς, δεν υπάρχουν σπίτια σε κοντινή απόσταση από το πρατήριο βενζίνης.

Η αστυνομία διέκοψε για λόγους ασφαλείας και για σχεδόν δυόμιση ώρες την κυκλοφορία των οχημάτων σε τμήμα της Παλαιάς Εθνικής Οδού Ελευσίνας – Θηβών.

Γύρω στις 04:00 οι πυροσβέστες κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά, αποτρέποντας τα χειρότερα.

Στο σημείο μετέβησαν και ειδικοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, στο πλαίσιο των ερευνών για την εξακρίβωση των αιτίων που προκάλεσαν την πυρκαγιά, αλλά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν βρήκαν ίχνη εκρηκτικού ή εμπρηστικού μηχανισμού.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024