Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πολυχρονόπουλος: Μοιράζει μηνύσεις στους συκοφάντες του «Άλλου Ανθρώπου» - «Θα με βρουν απέναντί τους»

Πολυχρονόπουλος: Μοιράζει μηνύσεις στους συκοφάντες του «Άλλου Ανθρώπου» – «Θα με βρουν απέναντί τους»

Στην Ευελπίδων βρέθηκε σήμερα ο «Άλλος Άνθρωπος», καθώς κινήθηκε νομικά εναντίον συνεργάτη του που διέδιδε πως ξόδευε τα λεφτά από τις δωρεές ασε τυχερά παιχνίδια - Αναλυτικά η δήλωση Πολυχρονόπουλου

«Από εδώ και πέρα όποιος κινείται εναντίον του «Άλλου Άνθρωπου» θα με βρει απέναντι του και θα κληθεί να υποστεί όλες τις νόμιμες συνέπειες».

Με αυτή τη δήλωση ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας, Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ανακοινώνει πως περνά στην αντεπίθεση αποφασισμένος να βάλει στη θέση τους όσους προσάπτουν «αλόγιστα και άκριτα» κατηγορίες επιχειρώντας να αμαυρώσουν την ιδέα του «Άλλου Άνθρωπου».

Βάζει όρια σε όσους αλόγιστα και άκριτα δυσφημίζουν τον ίδιο και το κοινωνικό του έργο – «Θα παλέψω για τους χιλιάδες ανθρώπους που αγκαλιάζαμε καθημερινά»

Ξεκαθαρίζει πως στο εξής δεν θα ανεχθεί άλλες συκοφαντίες, με την σημερινή μέρα να σηματοδοτεί το ξεκίνημα για την αποκατάσταση του ονόματος του «Άλλου Ανθρώπου», με προσφυγή στη Δικαιοσύνη. Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει, μηνύσεις θα καταθέτονται «σε βάρος όσων επιδίδονται αλόγιστα και άκριτα σε συκοφαντίες».

«Αποφάσισα να καταθέσω μηνύσεις και να κινηθώ νομικά σε βάρος όσων σκορπούν καχυποψία, αναλήθειες, ψέματα και διχόνοια. Και αυτή είναι μόνο η αρχή», σημειώνει μεταξύ άλλων ο κ. Πολυχρονόπουλος, ο οποίος ελέγχεται για τη διαχείρηση των χρημάτων της οργάνωσης.

Την ανακοίνωση έκανε με μια μακροσκελή δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στα δικαστήρια «τρέχει» πρώην συνεργάτη

Αξίζει να σημειωθεί πως έχει ήδη κατατεθεί μήνυση κατά πρώην συνεργάτη του, ενώ σήμερα (19/2) ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας βρέθηκε στα δικαστήρια Ευελπίδων μαζί με τους δικηγόρους του. Ο λόγος για τον οποίο κινήθηκε νομικά εναντίον του ήταν τα όσα του καταλογίζονται τον τελευταίο καιρό. Ο μηνυόμενος είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Πολυχρονόπουλο, και το τελευταίο διάστημα φέρεται να είχε προχωρήσει σε καταγγελίες για τυχερά παιχνίδια με τα λεφτά από τις δωρεές.

Η δήλωση του Κώστα Πολυχρονόπουλου:


«Σήμερα έγινε η αρχή προκειμένου να λάμψει η αλήθεια, να αποκατασταθεί το όνομα του «Άλλου Ανθρώπου» και μαζί με αυτό και η εμπιστοσύνη του κόσμου στην αλληλεγγύη, στην προσφορά, στην ανθρωπιά. Έχω πάρει την απόφαση να παλέψω, όχι για εμένα αλλά για τους χιλιάδες ανθρώπους τους οποίους αγκάλιαζε καθημερινά ο «Άλλος Άνθρωπος» με μεγάλη προσπάθεια και αγάπη, αλλά και για τους εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους που ακόμα και σήμερα συνεχίζουν να πιστεύουν στο «όραμα» μου, που με συναντούν τυχαία στον δρόμο ή μου στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης, μοιράζοντας μου απλόχερα κουράγιο και ελπίδα, ακόμα και στις δύσκολες αυτές στιγμές, όπως ακριβώς κάνει και ο «Άλλος Άνθρωπος».

Στα πλαίσια αυτά και έχοντας κίνητρο την αγάπη και την υποστήριξη του κόσμου αποφάσισα να καταθέσω μηνύσεις και να κινηθώ νομικά σε βάρος όσων επιδίδονται αλόγιστα και άκριτα σε συκοφαντίες, αμαυρώνοντας την ιδέα του «Άλλου ανθρώπου» και σκορπώντας καχυποψία, αναλήθειες, ψέματα και διχόνοια. Και αυτή, όπως προείπα, είναι μόνο η αρχή. Από εδώ και πέρα όποιος κινείται εναντίον του «Άλλου Άνθρωπου» θα με βρει απέναντι του και θα κληθεί να υποστεί όλες τις νόμιμες συνέπειες.

Το οφείλω σε εμένα, σε εσάς, στην ιδέα του «Άλλου Ανθρώπου» την οποία πρέπει πάση θυσία να διατηρήσουμε ζωντανή. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο καλώ όσους από εσάς μπορείτε και θέλετε να συνεισφέρετε σε υλικά και μόνο αγαθά (τρόφιμα, γάλα, φρυγανιές, καφέ, κρουασάν, μπολάκια, ποτηράκια, κέικ κλπ), προκειμένου να διατηρηθεί το κοινωνικό έργο του «Άλλου ανθρώπου», το οποίο τις τελευταίες μέρες βάλλεται και έχει υποστεί βλάβη, με αποτέλεσμα χιλιάδες άνθρωποι να κινδυνεύουν να μείνουν νηστικοί, χωρίς νερό, χωρίς φαγητό, χωρίς αγάπη. Και σας καλώ, όχι μόνο να στείλετε πράγματα, αλλά, οπως λεω από την αρχή που ξεκινήσαμε,να τα φέρετε και να τα μαγειρέψουμε μαζί στην Μ Αλεξάνδρου 109 Κεραμεικος ,εκεί που είμαστε κάθε μέρα από Τρίτη εως και Κυριακή από 10:00-17:00. Γιατί ο Άλλος είσαι ΕΣΥ!!

Ο «Άλλος Άνθρωπος» μας έχει ανάγκη πιο πολύ από κάθε άλλη φορά. Σας ευχαριστώ από καρδιάς!».

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024