Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η συγγνώμη του πρίγκιπα Γουίλιαμ για την Κέιτ Μίντλετον στα BAFTA

Η συγγνώμη του πρίγκιπα Γουίλιαμ για την Κέιτ Μίντλετον στα BAFTA

Μπορεί να περπάτησε μόνος του στο κόκκινο χαλί στα BAFTA, αλλά ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είχε την Κέιτ Μίντλετον στο μυαλό του.

Μπορεί ο πρίγκιπας Γουίλιαμ να έκανε μια solo εμφάνιση στα BAFTA Film Awards 2024, αλλά η σύζυγός του Κέιτ Μίντλετον ήταν στο μυαλό του.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, που είναι πρόεδρος της Βρετανικής Ακαδημίας Τεχνών Κινηματογράφου και Τηλεόρασης από το 2010, περπάτησε μόνος του στο κόκκινο χαλί στα 77α BAFTA στο Royal Festival Hall στο Λονδίνο.

Όλα αυτά που παρακολουθώ, τα παρακολουθεί κι εκείνη μαζί μου. Οπότε τα περνάμε προσεκτικά

Η σύζυγός του Κέιτ Μίντλετον συνεχίζει την ανάρρωσή της μετά από το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε στην κοιλιακή χώρα.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ωστόσο φρόντισε να κάνει γνωστή την αγάπη της συζύγου του Κέιτ Μίντλετον για τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά βραβεία του Ηνωμένου Βασιλείου.

Μιλώντας με την Elaine Bedell στην εκδήλωση, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της συζύγου του στα φετινά βραβεία. «Λυπάμαι που η Catherine δεν είναι εδώ. Λατρεύει τα BAFTA» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρίγκιπας Γουίλιαμ.

«Θυμάμαι πέρυσι για τις ταινίες που είχατε παρακολουθήσει» αντέτεινε η Elaine Bedell.

«Όλα αυτά που παρακολουθώ, τα παρακολουθεί κι εκείνη μαζί μου. Οπότε τα περνάμε προσεκτικά» μοιράστηκε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ για την Κέιτ Μίντλετον.

Η επέμβαση, ωστόσο, στην οποία υποβλήθηκε η Κέιτ Μίντλετον στις 16 Ιανουαρίου και η επακόλουθη ανάρρωσή της καθυστέρησαν τις κινηματογραφικές βραδιές του βασιλικού ζευγαριού.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ παραδέχτηκε μάλιστα ότι έχει παρακολουθήσει τα λιγότερα από κάθε άλλη φορά από τις φετινές υποψηφιότητες.

«Είχα πολλά στο μυαλό μου. Ήταν λίγο -κίνηση του χεριού- κάπως έτσι. Αλλά ελπίζω θα προλάβω να κάνω catch up» συμπλήρωσε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, χαριτολογώντας πως θα έφτιαχνε τη λίστα του με το τι να παρακολουθήσει στο event.

«Θέλω να δω και την Barbie»

Μια ταινία που μπόρεσε να παρακολουθήσει ο πρίγκιπας Γουίλιαμ πριν από τα φετινά BAFTA ήταν το Oppenheimer, το οποίο πήρε τα βραβεία καλύτερης ταινίας και καλύτερης σκηνοθεσίας.

«Είμαι μεγάλος θαυμαστής του Κρίστοφερ Νόλαν, οπότε θα είμαι ευχαριστημένος αν κερδίσει… Μου άρεσε το Oppenheimer» φέρεται να μοιράστηκε σύμφωνα με την Telegraph ο πρίγκιπας Γουίλιαμ.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ όμως δεν έχει ολοκληρώσει την τάση του Barbenheimer. «Δεν έχω παρακολουθήσει ακόμα την Barbie, αλλά θέλω» φέρεται να είπε χαρακτηριστικά.

Η Κέιτ Μίντλετον συχνά συνοδεύει τον σύζυγό της πρίγκιπα Γουίλιαμ στα BAFTA, συμπεριλαμβανομένου του κόκκινου χαλιού πέρυσι, καθώς το ζευγάρι έκανε το ντεμπούτο του ως πρίγκιπας και πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Η εμφάνιση του ζευγαριού στα BAFTA του 2023 ήταν μάλιστα η πρώτη που παρευρέθηκαν στην τελετή μετά από δύο χρόνια.

Sports in

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα με την Άστον Βίλα

Συνεχίζεται την Κυριακή (28/4) η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα Άστον Βίλα – Ολυμπιακός, όπως ενημέρωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024