Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οργή για τον «ξεχασμένο» Μάθιου Πέρι στα Bafta

Οργή για τον «ξεχασμένο» Μάθιου Πέρι στα Bafta

Η απουσία αναφοράς του Μάθιου Πέρι στο memoriam των Bafta προκάλεσε την αντίδραση των θεατών. Τι απάντησαν οι εκπρόσωποι των βραβείων.

Με το κοινό να εκφράζει την αγανάκτησή του για την απουσία του Μάθιου Πέρι από το memorial για αυτούς που χάθηκαν τους τελευταίους δώδεκα μήνες, εκπρόσωποι για τα βραβεία Bafta έδωσαν τη δική τους απάντηση για την ηχηρή απουσία.

Τα Bafta αποκάλυψαν πως θα τιμήσουν τον αείμνηστο ηθοποιό στην τηλεοπτική τους τελετή αργότερα στη χρονιά με τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε η παράλειψη αναφοράς στον αείμνηστο αγαπημένο ηθοποιό.

Οι θεατές δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκειά τους για την έλλειψη αναφοράς στον Μάθιου Πέρι

Οι θεατές έμειναν αναστατωμένοι όταν παρατήρησαν πως δεν έγινε καμία αναφορά στον αείμνστο ηθοποιό στη διάρκεια του memoriam που τίμησε τον Carl Weathers και την Tina Turner, καθώς και άλλα πρόσωπα που είχαν σημαντική συνεισφορά.

Καθώς η Hannah Waddingham τραγουδούσε το Time After Time, εικόνες και βίντεο των αείμνηστων σταρ έλαμπαν στην οθόνη. Οι θεατές, ωστόσο, δεν μπορούσαν να μην παρατηρήσουν πως δεν έγινε αναφορά στον ηθοποιό.

Η είδηση θανάτου του λαμπερού ηθοποιού, που πέθανε στις 28 Οκτωβρίου στα 54 του χρόνια, προκάλεσε παγκόσμια θλίψη και έκτοτε έχει τιμηθεί ποικιλοτρόπως. Η απουσία αναφοράς στα Bafta προκάλεσε την οργή των θεατών.

Μετά τις αντιδράσεις, εκπρόσωπος των Bafta είπε στο Variety πως θα παρουσιαστεί ένα αφιέρωμα στον Μάθιου Πέρι στα επερχόμενα Bafta Television Awards τον Μάιο.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έλειπε ο Μάθιου Πέρι»

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έλειπε ο Μάθιου Πέρι από τη λίστα των memoriam» σχολίασε χρήστης στο Twitter, με πολλούς χρήστες να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για την απουσία του από το αφιέρωμα στους εκλιπόντες αστέρες.

«Γιατί δεν αναφέρεται ο Μάθιου Πέρι στα Bafta. Ντροπή σου BBC» σχολίασε άλλος χρήστης.

«Λατρεύω τα Bafta τόσο πολύ. Τα παρακολουθώ κάθε χρόνο. Αλλά το να μη συμπεριλάβουν τον Μάθιου Πέρι στο memoriam είναι πραγματικά συγκλονιστικό» είπε από την πλευρά του άλλος χρήστης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Υπήρξαν, ωστόσο, και εκείνοι που υποστήριξαν πως ο λόγος για τον οποίο δεν συμπεριλήφθηκε στο memoriam ήταν το γεγονός ότι δεν ήταν κινηματογραφικός ηθοποιός.

«Τα αποψινά βραβεία από τη Βρετανική Ακαδημία είναι μόνο για τον κινηματογράφο. Είμαι σίγουρος πως ο Μάθιου Πέρι θα τιμηθεί στα τηλεοπτικά τους βραβεία αργότερα μέσα στη χρονιά» σχολίασε χαρακτηριστικά άλλος χρήστης στα social media.

Οι θαυμαστές του Μάθιου Πέρι έσπευσαν ωστόσο να επισημάνουν πως ο ηθοποιός είχε παίξει σε πολλές ταινίες, μεταξύ των οποίων τα 17 Again, The Whole Nine Yards και Fools Rush In.

Αφού η επίσημη σελίδα των Bafta βομβαρδίστηκε από μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η επίσημη σελίδα έστειλε τους ακόλουθους σε ένα αφιέρωμα για τον Μάθιου Πέρι που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα τους.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι θα τιμήσουμε τη μνήμη του στα επερχόμενα τηλεοπτικά βραβεία μας» σημείωσε εκπρόσωπος των Bafta στη Metro.

Ήταν πρόσφατα και συγκεκριμένα στα βραβεία Emmy που τιμήθηκε με ένα αφιέρωμα ο Μάθιου Πέρι, προκαλώντας συγκίνηση στο κοινό.

Sports in

Στο «καμίνι» του ΣΕΦ για το προβάδισμα πρόκρισης ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο κατάμεστο ΣΕΦ για το Game 3 των playoffs της Euroleague με μοναδικό στόχο να κάνει το 2-1 στη σειρά των προημιτελικών απέναντι στη Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024