Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όλο και πιο ερωτευμένοι! Χέρι - χέρι μετά τα Bafta Dua Lipa και Callum Turner

Όλο και πιο ερωτευμένοι! Χέρι – χέρι μετά τα Bafta Dua Lipa και Callum Turner

H Dua Lipa και ο Callum Turner φαίνονται πιο ερωτευμένοι από ποτέ, με τις φωτογραφίες τους να κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Ήταν μετά τα βραβεία Bafta που ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Dua Lipa και τον Callum Turner να κρατιούνται χέρι χέρι στο afterparty των βραβείων.

Ήταν την Κυριακή που οι φωτογράφοι απαθανάτισαν την Dua Lipa και τον Callum Turner να φτάνουν στο ετήσιο πάρτι Fashion & Film της British Vogue και της Tiffany & Co. στο νυχτερινό κέντρο Annabel’s στο Λονδίνο.

Η Dua Lipa επέλεξε για την έξοδό τους ένα μαύρο φόρεμα Valentino που συνδύασε με ένα statement κολιέ, ενώ ο σύντροφό της Callum Turner έλαμπε στο μαύρο κοστούμι του που συνδύασε με λευκό πουκάμισο και μαύρη γραβάτα.

Το λαμπερό δίδυμο νωρίτερα είχε εμφανιστεί ξεχωριστά στο κόκκινο χαλί στο Royal Festival Hall, με την Dua Lipa να φορά μια εντυπωσιακή κόκκινη τουαλέτα Valentino με κάπα.

Όλο και πιο ερωτευμένοι

Η Dua Lipa και ο Callum Turner συνδέθηκαν για πρώτη φορά ρομαντικά τον Ιανουάριο, αφού εθεάθησαν μαζί στο afterparty για την πρεμιέρα της ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί Masters of the Air στο Λονδίνο.

Έκτοτε έχουν φωτογραφηθεί σε πολλές εξόδους τους, συμπεριλαμβανομένων των φωτογραφιών τους να χαμογελούν, να φιλιούνται και να κάνουν βόλτες κρατημένοι χέρι χέρι στο Μπέβερλι Χιλς στα τέλη Ιανουαρίου.

Η τελευταία τους δημόσια έξοδος έρχεται αφότου η Dua Lipa κυκλοφόρησε το μουσικό βίντεο για το τραγούδι της Training Season, το οποίο είναι εμπνευσμένο από άσχημα ραντεβού.

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024