Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο «άτακτος» Τζάστιν Τιμπερλέικ - Αποκαλύψεις από κουνελάκι του Playboy

Ο «άτακτος» Τζάστιν Τιμπερλέικ – Αποκαλύψεις από κουνελάκι του Playboy

Το μοντέλο του Playboy Zoe Gregory ισχυρίστηκε πως ο τραγουδιστής Τζάστιν Τιμπερλέικ υπήρξε άπιστος στην Κάμερον Ντίαζ.

Η Zoe Gregory, πρώην μοντέλο του Playboy, ισχυρίστηκε πως ο Τζάστιν Τιμπερλέικ απάτησε μαζί της την Κάμερον Ντίαζ στην έπαυλη του Χιου Χέφνερ.

Οι δυο τους, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η Zoe Gregory, συναντήθηκαν σε ένα πάρτι στην έπαυλη του διαβόητου Χιου Χέφνερ. Η Zoe υποστηρίζει πως ήρθε πολύ κοντά με τον Τζάστιν Τιμπερλέικ στο ίδιο πάρτι.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τζάστιν Τιμπερλέικ κατηγορείται για απιστία, αν και η Zoe Gregory ξεκαθάρισε στη συνέντευξή της πως οι δυο τους δεν έκαναν ποτέ σεξ και μόνο ερωτοτροπούσαν.

Ήταν τον περασμένο χρόνο που η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στη σχέση της με τον Τζάστιν Τιμπερλέικ, κατηγορώντας τον επίσης πως την απάτησε.

Σε συνέντευξή της στη MailOnline η Zoe Gregory είπε ότι ο Τζάστιν Τιμπερλέικ ήταν αρνητικός στην αρχή, ξεκαθαρίζοντάς της πως είχε σχέση με την Κάμερον Ντίαζ.

Η Zoe Gregory τον πείραξε πως η ηθοποιός «δεν είναι μαζί σου τώρα», κάτι που τελικά οδήγησε τον τραγουδιστή να γδυθεί και να πηδήξει στην πισίνα.

«Δεν κάναμε σεξ αλλά ερωτοτροπούσαμε. Ήθελα απλώς να τον βγάλω από τη λίστα μου, για να είμαι ειλικρινής. Κράτησε κυριολεκτικά ένα πεντάλεπτο και απ’ ό,τι θυμάμαι ήταν αξιοπρεπής. Αλλά φοβόμουν τόσο πολύ μη μας πιάσουν που δεν μπορούσα να συνεχίσω για πολύ. Πριν προλάβουμε να συνεχίσουμε, φορέσαμε και οι δυο ξανά τα ρούχα μας και αποχαιρετηθήκαμε», υπογραμμίζει το μοντέλο.

Φοβούνται τις αποκαλύψεις της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Η Κάμερον Ντίαζ και ο Τζάστιν Τιμπερλέικ χώρισαν αργότερα και παντρεύτηκαν τον τραγουδιστή Benji Madden και την ηθοποιό Jessica Biel αντίστοιχα. Ο Τζάστιν Τιμπερλέικ και η Jessica Biel είναι παντρεμένοι από το 2012 και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Στα πολυαναμενόμενα απομνημονεύματά της, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έγραψε για την πολύκροτη σχέση τους, αναφερόμενη στις απιστίες του και αποκαλύπτοντας πως τη χώρισε μέσω μηνυμάτων.

Ο Τζάστιν Τιμπελέικ και η ομάδα του φέρεται να ανησυχούν ότι η αρνητική δημοσιότητα από το βιβλίο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς θα επηρεάσει το επερχόμενο άλμπουμ του, Everything I Thought I Was.

Sports in

Πόσα χρήματα έχει κερδίσει μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός από την ασύλληπτη ευρωπαϊκή του πορεία

Αυτά είναι τα συνολικά έσοδα του Ολυμπιακού φέτος από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024