Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Selfish»: Το νέο τραγούδι του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ μετά από 6 χρόνια

«Selfish»: Το νέο τραγούδι του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ μετά από 6 χρόνια

Το αινιγματικό teaser για το επερχόμενο άλμπουμ του.

Σε μια ξεχωριστή συναυλία στη γενέτειρά του στο Μέμφις του Τενεσί, ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ χάρισε μία πρώτη γεύση στους θαυμαστές του, από την νέα του μουσική. Ο σταρ παρουσίασε το νέο του τραγούδι με τίτλο «Selfish» στο Orpheum Theatre, οι στίχοι του οποίου μιλούν για την βαθιά αγάπη και τη ζήλια προς την σύντροφό του.

Μετά τη συναυλία, ο διάσημος τραγουδιστής μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα μικρό απόσπασμα του κομματιού, με πλάνα από την συναυλία του. Παράλληλα ανεβασε και ένα αινιγματικό teaser για το επερχόμενο άλμπουμ του «Everything I Thought I Was».

Στο βίντεο ο Τίμπερλεϊκ κοιτάζει ένα ηλιοβασίλεμα με την πλάτη στην κάμερα, ενώ ακούγεται η φωνή του βραβευμένου με Όσκαρ Μπενίσιο ντελ Τόρο (Benicio Del Toro) να λέει: «Τι στο καλό κοιτάζει;».

Άνοιξε ξανά το Instagram του

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ λίγο καιρό πριν έσβησε όλες τις αναρτήσεις του από τον λογαριασμό του στο Instagram, αφού πρώτα δοκίμασε να απενεργοποιήσει τα σχόλια. Αιτία; Πραφανώς οι αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως από την πολυσυζητημένη σχέση του με την Σπίαρς από το βιβλίο της, «The Woman in Me» τον Οκτώβριο.

Τώρα άνοιξε ξανά το λογαριασμό του στο Instagram, θέλοντας να δώσει στους φανς μία μικρή γεύση από τη νέα του δουλειά. Ήδη έχει λάβει χιλιάδες θετικά σχόλια από τους ακολούθους του οι οποίοι περιμένουν με ανυπομονησία την κυκλοφορία του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Socialite Life, το τελευταίο του άλμπουμ «Man Of The Woods» είχε κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2018. Λίγες ώρες πριν από την συναυλία ο Τίμπερλεϊκ πραγματοποίησε μία σειρά από αινιγματικές αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, συνοδεύοντας τις με τα αρχικά «EITIW». Ήταν οι πρώτες αναρτήσεις του τραγουδιστή μετά την απενεργοποίηση του λογαριασμού του, λόγω των αποκαλύψεων για την προσωπική του ζωή που ήρθαν στο φως με την κυκλοφορία του βιβλίου της Μπρίτνεϊ Σπίαρς(Britney Spears) «The Woman in Me».

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του «Everything I Thought I Was» δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το σπουδαίο παιχνίδι με την Άστον Βίλα (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024