Τρίτη 21 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μεντιλίμπαρ: «Συγχαρητήρια στα παιδιά, θέλω να παίζουμε επιθετικά»

Μεντιλίμπαρ: «Συγχαρητήρια στα παιδιά, θέλω να παίζουμε επιθετικά»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για την εμφάνιση του Ολυμπιακού στην Τούμπα και τη νίκη επί του ΠΑΟΚ με 4-1.

Με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, ο οποίος ήταν μέσα και στα τέσσερα γκολ της ομάδας του, ο Ολυμπιακός διέλυσε τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 4-1 για την 23η αγωνιστική της Super League.

Μια εμφάνιση που ικανοποίησε απόλυτα τον τεχνικό της πειραϊκής ομάδας, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του.

«Θέλω να παίζουμε επιθετικά. Αν καταφέρεις να αμυνθείς επιθετικά, θα έχεις αυτό το αποτέλεσμα που είχαμε σήμερα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Βάσκος.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ισπανός στην κάμερα της Nova:

«Έδωσα συγχαρητήρια στα παιδιά μόνο αυτό. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο βάλαμε γκολ, παίξαμε στην κόντρα και πήραμε τη νίκη. Ο ΠΑΟΚ έπαιζε σε όλο το ματς με την πίεση πως χάνει. Δεν ξέρω τι γινόταν πριν, θέλω να παίζουμε επιθετικά. Αν καταφέρεις να αμυνθείς επιθετικά, θα έχεις αυτό το αποτέλεσμα που είχαμε σήμερα. Το να παίζεις κάθε τρεις μέρες είναι ένα χαρακτηριστικό μεγάλων ομάδων, αυτή είναι η κατάσταση, αν και κουραστική πρέπει να την αποδεχθούμε».

Πασχαλάκης: «Είμαι σπίτι μου, νιώθω τέλεια στην Αθήνα»

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης στην Τούμπα μίλησε για τη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού, αλλά και για την επικείμενη ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πασχαλάκη:

Για το ματς: «Είναι μικρό δείγμα αυτού που μπροεί να κάνει η ομάδα. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, πρέπει να είμαστε το ίδιο σοβαροί. Μόνο χαρά με αυτή την προσπάθεια των παιδιών».

Για το τι έκρινε το ματς: «Ήταν οι ζώνες μας όπως έπρεπε, θέλαμε πάρα πολύ το παιχνίδι, αυτό είναι βασικό».

Για το αν είναι η ψυχολογία στα ύψη ενόψει Φερεντσβάρος: «Θα σας πω αυτό που είπα και προχθές, η ψυχολογια είναι ισορροπημένη, αυτό είναι που θέλουμε ισορροπία».

Για τον Μεντιλίμπαρ: «Υπάρχει ένα πλάνο πιο ξεκάθαρο και ένας προπονητής που το mentality που έχει είναι πιο ισχυρό, είναι νικητής, υπαρχει πειθαρχία και σεβασμός».

Για την ανανέωση: «Έχω πει ότι είμαι σπίτι μου, νιώθω τέλεια στην Αθήνα, ζω ονειρικά στην Αθήνα. Όσον αφορά στο συμβόλαιο, ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη οικογένεια και ξέρει να το διαχειρίζεται αυτό, όταν είναι να ανακοινωθεί θα γίνει».

Για το γκολ του Ποντένσε: «Είναι ένα παιχνίδι που χρειαζόμαστε και τους 11, όχι μόνο τον Ντάνιελ. Χαρούμενοι για αυτόν. Έχουμε μία ομοιογένεια σαν ομάδα και αυτό με κάνει χαρούμενο».

Sports in

Ολυμπιακός Κ15 – ΠΑΟΚ Κ15 0-1: Πήραν το πρωτάθλημα στους Παίδες οι Θεσσαλονικείς

Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα της Superleague K15 επικρατώντας του Ολυμπιακού 1-0 με γκολ του Τοπαλίδη λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 21 Μαϊου 2024