Οι Eρυθρόλευκοι έφτασαν στους 47 και μείωσαν στους πέντε από την ΑΕΚ που ανέβηκε στην πρώτη θέση με 52, ενώ οι ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός έχουν 51.
Πλέον με τρεις αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε της κανονικής διάρκειας, η «μάχη» για τον τίτλο… φουντώνει με τέσσερις ομάδες να ξεκινούν σχεδόν από την ίδια αφετηρία την διαδικασία των playoff.
Η 23η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο (19/2) με τις αναμετρήσεις ΟΦΗ – Πανσερραϊκός στις 17:30 και Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός στις 18:00.
Την επόμενη αγωνιστική (24η) η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λαμία (24/2, 19:00), ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Κηφισιά (25/2, 20:00), ο ΠΑΟΚ παίζει στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό (25/2, 17:00) και ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης (25/2, 18:00).
Η βαθμολογία της Super League:
Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Ο Μπουσαΐντ αναμένεται να ταξιδέψει σήμερα (29/12) στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών, ενώ ο Ρέγες συνεχίζει τις επαφές για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, αριστερού μπακ και χαφ.