Ομπράντοβιτς: «Αναλαμβάνω την ευθύνη, ίσως δεν μπορώ να εμπνεύσω τους παίκτες μου»
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε για την ήττα της Παρτίζαν από τον Ερυθρό Αστέρα.
Η Παρτίζαν ηττήθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα στον τελικό του Κυπέλλου Σερβίας, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να αναλαμβάνει την ευθύνη για την ήττα.
Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε πως είναι δικό του το φταίξιμο, ενώ επισήμανε ότι ίσως δεν μπορεί να εμπνεύσει τους παίκτες του.
Οι δηλώσεις του Ζέλικο Ομπράντοβιτς:
«Για να είμαστε ευπρεπείς, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να συγχαρούμε τον Ερυθρό Αστέρα για τη νίκη στον τελικό. Το ματς ήταν καλό, είχαμε ευκαιρίες, στο τέλος ήμασταν βιαστικοί με κάποιες αποφάσεις. Είπα πριν τον τελικό ότι πρέπει να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και αυτός είναι ο λόγος της ήττας μας.
Αναλαμβάνω την ευθύνη, το είπα στους παίκτες. Κάποια από τα όριά μου έχουν ξεπεραστεί, με την έννοια ότι ίσως δεν μπορώ να εμπνεύσω τους παίκτες. Θα σκεφτώ σοβαρά τι θα κάνουμε και πώς θα προχωρήσουμε. Είμαστε τυχεροί που έχουμε αυτή τη διακοπή».
- Τσιτσιπάς: «Δεν υπάρχει εύκολος δρόμος, πρέπει να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου»
- Επικός Μέσι: «Το… τερμάτισα από το προηγούμενο Μουντιάλ» (vid)
- Ρόκα: «Μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός με ξεκάθαρους στόχους» (vid)
- Χαμός με «Νοικιάστηκε» από τον Φουρνιέ στην Πάρο (vid)
- Ο Τραμπ εκθείασε τη FIFA για το σκάνδαλο Μπαλογκάν: «Ο Τζιάνι πήρε τη σωστή απόφαση»
- Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ζοέλ Ρόκα! (vid, pic)
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στο πιο δυνατό έως τώρα φιλικό του
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/7): «Δράση» με Άγιαξ – Ολυμπιακός και Γαλλία – Αγγλία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442