Ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε στο κατάμεστο ΟΑΚΑ την Παρτιζάν για τη Euroleague, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να επιστρέφει για ακόμη μία φορά στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος.
Στο γήπεδο που έζησε αξέχαστες στιγμές με τους «πράσινους», περνώντας κάποια από τα καλύτερα χρόνια της τεράστιας καριέρας του.
Λίγο πριν το τζάμπολ του ματς κι ενώ ο Σέρβος κατευθύνθηκε προς τον πάγκο του γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό ενώ ο ίδιος ανταπέδωσε ευχαριστώντας με μία του κίνηση.
Στο «Σισμανόγλειο» νοσηλεύεται ο Σπύρος Μαραγκός, ο οποίος συνεχίζει τη μάχη κόντρα στη νόσο ALS (ή αλλιώς νόσος του κινητικού νευρώνα), όπου θα ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή για ενάμιση μήνα.
Όπως εξήγησε ο διοικητής το Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Σπύρος Δερδεμεζής, η κατάσταση του Μάριου Οικονόμο παραμένει κρίσιμη και πως οι γιατροί αναμένουν την ανταπόκριση του οργανισμού του, εκφράζοντας την ελπίδα.