Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η 11άδα του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τη Λαμία (pic)

Η 11άδα του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τη Λαμία (pic)

Οι επιλογές του Φατίχ Τερίμ για την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία (20:30).

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σε λίγη ώρα (20:30) τη Λαμία στη Λεωφόρο στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.

Λίγο πριν την σέντρα της αναμέτρησης ο Τούρκος τεχνικός του τριφυλλιού, Φατίχ Τερίμ έκανε γνωστές τις αρχικές του επιλογές.

Ο Ντραγκόφσκι θα καθίσει στο τέρμα, με τους Βαγιαννίδη, Ακαϊντίν, Ούγκο και Χουάνκαρ τετράδα στην άμυνα. Ρούμπεν, Βιλένα και Μπερνάρ θα παίξουν στον άξονα, με τους Μαντσίνι-Bέρμπιτς στα άκρα και τον Σπόραρ στην κορυφή της επίθεσης.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ούγκο, Ακαϊντίν, Ρούμπεν, Μπερνάρ, Μαντσίνι, Βιλένα, Βέρμπιτς, Σπόραρ

Στον πάγκο: Λοντίγκιν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Λημνιός, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Αράο

Προαναγγελία αγώνα: Παναθηναϊκός-Λαμία

Επτά διαδοχικές νίκες απέναντι στη Λαμία έχει ο Παναθηναϊκός σε όλες τις διοργανώσεις και στις δύο έδρες και έχει αυτό το σερί ήρθε μετά την ισοπαλία που πήρε η ομάδα της Φθιώτιδας στην έδρα των Πρασίνων στις 30 Ιανουαρίου 2021.

Εκείνη η λευκή ισοπαλία είναι και η μοναδική απώλεια του Παναθηναϊκού στις εντός έδρας αναμετρήσεις του με τη Λαμία για το πρωτάθλημα, αφού έχει πέντε νίκες στα υπόλοιπα μεταξύ τους παιχνίδια. Μάλιστα οι τέσσερις από τις πέντε νίκες είναι με 2-0 και η άλλη με 3-1.

Οι Πράσινοι δεν έχουν δεχθεί τέρμα στα πέντε από τα επτά τελευταία παιχνίδια τους που επικράτησαν της Λαμίας, ενώ ο Άντραζ Σπόραρ έχει σκοράρει στα δύο τελευταία παιχνίδια.

Συνολικά και στις δύο έδρες για το πρωτάθλημα έχουν αναμετρηθεί 13 φορές, με τον Παναθηναϊκό να επικρατεί τις εννέα, τη Λαμία να έχει μια νίκη και τρία από τα παιχνίδια τους να έχουν ολοκληρωθεί ισόπαλα.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους το 1964-65 για τους “32” του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου η Λαμία δυσκόλεψε τον Παναθηναϊκό, ο οποίος πήρε τη νίκη στην παράταση μετά το 1-1 των 90 λεπτών. Συναντήθηκαν πάλι το 1967-68 για τους “32”, αυτή τη φορά στη Λαμία, με τον Παναθηναϊκό να παίρνει την πρόκριση πάλι στην παράταση και πάλι η αναμέτρηση στα 90 λεπτά να τελειώνει με 1-1.

5 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

4 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
1 ΙΣΟΠΑΛΙΑ
– ΝΙΚΕΣ ΛΑΜΙΑ

ΓΚΟΛ: 11-1

Sports in

Live η «μάχη» της Άστον Βίλα με την Μπράιτον λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπράιτον – Άστον Βίλα για την 36η αγωνιστική της Premier League, λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς της Βίλα με τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024